lostyazilim
tr.link

Tavsiye Lazim - Soru Cevap Bölümü Açıldı

7 Mesajlar 883 Okunma
lstbozum
tr.link

muhendiss muhendiss tavsiyelazim.com Kullanıcı
  • Üyelik 26.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Mühendis
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 1922
  • Beğeniler 52 / 360
  • Ticaret 54, (%100)
Herkese Merhaba Arkadaşlar;

Tavsiye Lazim olarak yaklaşık bir yıldır yayın hayatımızı sürdürüyoruz. Ve sizlere güncel olarak haberler, incelemeler ve tavsiyeler sunmaya çalışıyoruz. Ancak sizlerin de sorularınızın olduğunu ve görüşlerinizi belirtmek istediğinizi biliyoruz. Bu nedenle size düşünerek Soru Cevap bölümüzü yayına aldık.

Bu bölüm üzerinde bulunan kategorilerde sorular sorabilir, sorulara cevap vererek başkalarına yardımcı olabilirsiniz. Ayrıca sohbet bölümünden de diğer üyelerle sınırlar çerçevesinde sohbet edebilirsiniz.

Açılan bu bölümün sizler için çok yararlı olacağı kanısındayız. Çünkü kafanıza takılan ancak henüz bizim ele almadığınız sorular olabiliyor. Bu durumlarda Soru Cevap sistemimizi kullanarak hem bizim cevaplamamıza neden olabilirsiniz, hem de diğer arkadaşlardan cevap bekleyebilirsiniz.

Sistemin düzenli çalışabilmesi için üyelik sistemi bulunmaktadır. Üye olmak ise 10 saniye sürmüyor. Üye olan kişiler soru sorabilir, cevap verebilir veya cevapları oylayabilirler. Üye olmak için TIKLAYIN !

Sistem içerisinde bir adet de puanlama bulunuyor. Sorulara cevap vererek, soru sorarak puan toplayabilir diğer üyelerle yarışabilirsiniz. Ayrıca belirli aralıklarla puan durumuna göre ufak sürprizlerimiz de olabilir :)

Lafı daha fazla uzatmadan sizi sistemi kullanmaya davet ediyoruz. Buyurun efendim :)

Tavsiye Lazim - Soru Cevap

wmaraci
reklam

BakalimBilelim BakalimBilelim Beni bilen bilir... Kullanıcı
  • Üyelik 24.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek serbest meslek
  • Konum Tunceli
  • Ad Soyad E** Ö**
  • Mesajlar 2181
  • Beğeniler 521 / 572
  • Ticaret 50, (%100)
Merhabalar, öncelikle hayırlı olsun. Şahsen bayağı beğendim. Sorum şu ki bu sistemi nasıl kurdunuz, ücretsiz midir?

Ben de sitemde kpss ile ilgili çok soru alıyorum ve soru cevap sistemi kurmak istiyorum.(ücretsiz ya da makul ücretli) Yardımcı olabilir misiniz bu konuda hocam...

• Üyelik 26.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Mühendis
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 1922
  • Beğeniler 52 / 360
  • Ticaret 54, (%100)

BakalimBilelim adlı üyeden alıntı

Merhabalar, öncelikle hayırlı olsun. Şahsen bayağı beğendim. Sorum şu ki bu sistemi nasıl kurdunuz, ücretsiz midir?

Ben de sitemde kpss ile ilgili çok soru alıyorum ve soru cevap sistemi kurmak istiyorum.(ücretsiz ya da makul ücretli) Yardımcı olabilir misiniz bu konuda hocam...

Merhaba sistem ücretsiz,

Bu akşam kişisel blogumda kurulumunu anlatacağım. Olmadı yarına kalır. Sana mesaj atarım linki.

Bu arada katkıda bulunursanız sevinirim gelişim açısından :)

• Üyelik 24.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek serbest meslek
  • Konum Tunceli
  • Ad Soyad E** Ö**
  • Mesajlar 2181
  • Beğeniler 521 / 572
  • Ticaret 50, (%100)
Ne gibi bir katkı hocam :)

Sistemden soru sormak gibi mi

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 26.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Mühendis
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 1922
  • Beğeniler 52 / 360
  • Ticaret 54, (%100)

BakalimBilelim adlı üyeden alıntı

Ne gibi bir katkı hocam :)

Sistemden soru sormak gibi mi

Yani :)

En başta etkin hale getirmek zor oluyor da :)

• Üyelik 24.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek serbest meslek
  • Konum Tunceli
  • Ad Soyad E** Ö**
  • Mesajlar 2181
  • Beğeniler 521 / 572
  • Ticaret 50, (%100)
Valla çok çetrefilli bişey değilse kurmaya çalışacağım. Umarım iyi çalışan bir sistemdir. Hocam sen kurulum konusunda Yazını yayınla, ben de okurum. Ayrıca emeğine saygının gerektirdiğini de yaparım.

• Üyelik 26.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Mühendis
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 1922
  • Beğeniler 52 / 360
  • Ticaret 54, (%100)
Gönderdim hocam kurlumu sana. Zaten foruma konu açtım ve imzamdaki kişisel blogumdan da bulabilir isteyen.

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al