Webtroloji adlı üyeden alıntı
İyi hoş da, makale konu ile alakalı olmuyor. Birde arkadaşın bahsettiği gibi saçmalıyor. Biraz daha geliştirilip genişletilse iyi birşey ortaya çıkabilir bence.
Başarılar.
myk61 adlı üyeden alıntı
Orasını burasını da siz düzenleyin. Sanki bilgisayar düşünüyor siz bilgi sayıyor gibisiniz :)
Bilgiler doğru hedefine yönelik girildiğinde başarılı. Saçmaladığı yerler el ile düzeltilip 0 tl ye işinizi görmüş olursunuz.
Emeğine sağlık
Merhaba,
İltifatlar için teşekkür ederim.
Saçmalama kısmına gelince, aslında saçmalayabilme yeteneği yok bunun. Kullanılan değişkenlerin hatalı kullanımıyla oluşur bu saçmalama arkadaşlar. Önüne geçmek için de kelime yapısını örneklerdeki gibi kullanmak gerekir. Daha çeşitli şeyler isterseniz düzenleyebilirsiniz üretilen yazıyı.
Böylece nereden başlayacağını bilmeyen veya kendi işini kendi halletmek isteyen arkadaşlar, hiç olmadı tanıtım makalesi yazan arkadaşlar kolayca başlarlar.
Hosting her saniye patlama ihtimalini taşıyor çünkü ücretsiz hosta attım dün aceleden. Cloud'a bağlanmak için gerekli programlar kurulu değildi, uğraşamadım. Müsait olduğumda ayarlayacağım. Asıl hedef ise makale yazan bir bot. Rastgele, olabildiğince anlamlı cümlelerle anahtar kelimeye yoğunlaşan makaleler. Böylece bir anahtar kelimede, sitenin başarı elde etmesi sağlanacak.