lostyazilim
tr.link

Teknoloji Blogu Olarak Yola Devam Ediyoruz.

18 Mesajlar 2.274 Okunma
lstbozum
tr.link

csariaslan csariaslan Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 26.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek memur
  • Konum Kırıkkale
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 1098
  • Beğeniler 226 / 281
  • Ticaret 48, (%100)
Site:http://csariaslan.com
Katagorisi:Teknoloji
Acılış Tarihi: Yaklaşık olarak 5 ay

Aslında siteyi açtığım zamanki düşüncelerimle bugünkü düsüncelerim arasında çok farklar var siteyi acmadan önce kendi kişisel notlarımdan oluşan bir blog açma hevesiyle yola çıkmıştım ama ilerleyen günlerde işlerimden dolayı müsait olamadığımdan dolayı en sevdiğim seyi tarih sitesi olarak devam etmeyi düsündüm çok geçmedi bu düşüncemden de vazgeçmek zorunda kaldım ve blog dünyasına güncel blog olarak devam etme kararı aldım aslında aldığım en güzel kararlardan bir tanesiydi 4 ayda çok keyif aldım bir çok yazarla çalıştım kendim yazdım ama siteye bir tane kopya içerik eklemedim. Tam gaz yoluma devam ederken aklıma büyük bir fikir geldi ama bu fikri gercekleştirmek için zaman yoktu hazır bir domainle yola devam etme kararı aldım aldığım temanın geliş gününe kadar araşlarımı sürdürdüm diye bilirim ama sonunda kendi sitem benim herseyim olan csariaslan.com sitesiyle yola devam etmeye karar verdim bugünden sonra yapacağımız tüm paylaşımlar profesyonel olarak devam edecektir.
Bizimle çalışmak isteyen olursa herzaman kapımız acık teknoloji olsun android olsun bu gibi konularda kendine güvenen arkadaşlar kaliteli bir şekilde haklarını alarak bizimle çalısa bilirler.
Sizin görüş ve düsünceleriniz benim için çok önemlidir çünkü wmaracın'da yola çıktık burda büyüyoruz.

wmaraci
reklam

umutr umutr Project Development E-Mail Onaysız
  • Üyelik 05.05.2012
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Digital Marketing
  • Konum Tekirdağ
  • Ad Soyad U** T**
  • Mesajlar 455
  • Beğeniler 113 / 146
  • Ticaret 78, (%100)

csariaslan adlı üyeden alıntı

Aslında siteyi açtığım zamanki düşüncelerimle bugünkü düsüncelerim arasında çok farklar var siteyi acmadan önce kendi kişisel notlarımdan oluşan bir blog açma hevesiyle yola çıkmıştım ama ilerleyen günlerde işlerimden dolayı müsait olamadığımdan dolayı en sevdiğim seyi tarih sitesi olarak devam etmeyi düsündüm çok geçmedi bu düşüncemden de vazgeçmek zorunda kaldım ve blog dünyasına güncel blog olarak devam etme kararı aldım aslında aldığım en güzel kararlardan bir tanesiydi 4 ayda çok keyif aldım bir çok yazarla çalıştım kendim yazdım ama siteye bir tane kopya içerik eklemedim. Tam gaz yoluma devam ederken aklıma büyük bir fikir geldi ama bu fikri gercekleştirmek için zaman yoktu hazır bir domainle yola devam etme kararı aldım aldığım temanın geliş gününe kadar araşlarımı sürdürdüm diye bilirim ama sonunda kendi sitem benim herseyim olan csariaslan.com sitesiyle yola devam etmeye karar verdim bugünden sonra yapacağımız tüm paylaşımlar profesyonel olarak devam edecektir.
Bizimle çalışmak isteyen olursa herzaman kapımız acık teknoloji olsun android olsun bu gibi konularda kendine güvenen arkadaşlar kaliteli bir şekilde haklarını alarak bizimle çalısa bilirler.
Sizin görüş ve düsünceleriniz benim için çok önemlidir çünkü wmaracın'da yola çıktık burda büyüyoruz.

Hayırlısı olsun kardeşim, çok başarılısın insallah dahada başarılı olacagına inanıyorum. Aynen Devam :)
csariaslan

kişi bu mesajı beğendi.

phatgit phatgit WordPress Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 21.01.2012
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek WordPress
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad M** E**
  • Mesajlar 1345
  • Beğeniler 294 / 385
  • Ticaret 21, (%100)
Çok iyi olmuş abi, TrendWebPortal teması ayrı bi güzel çok beğendim yolun açık olsun :)

• Üyelik 26.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek memur
  • Konum Kırıkkale
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 1098
  • Beğeniler 226 / 281
  • Ticaret 48, (%100)
teşekkür ederim insallah hayırlı olur ayrı güzel bir domain bulsaydık daha bi güzel olcaktı ama artık bu domainle devam edeceğim bakalim :)

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 05.05.2012
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Konum Tekirdağ
  • Ad Soyad U** T**
  • Mesajlar 455
  • Beğeniler 113 / 146
  • Ticaret 78, (%100)

teşekkür ederim insallah hayırlı olur ayrı güzel bir domain bulsaydık daha bi güzel olcaktı ama artık bu domainle devam edeceğim bakalim :)

Domain Teferruat kardeşim boşver içerik ve sahibi güzel olduktan sonra :D

• Üyelik 26.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek memur
  • Konum Kırıkkale
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 1098
  • Beğeniler 226 / 281
  • Ticaret 48, (%100)
teşekkür ederim umut konuk yazar olarak senide bekleriz :)

• Üyelik 05.05.2012
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Konum Tekirdağ
  • Ad Soyad U** T**
  • Mesajlar 455
  • Beğeniler 113 / 146
  • Ticaret 78, (%100)
Ayıpsın yazarız tabi :)

May May Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 30.06.2012
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Denizli
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 306
  • Beğeniler 64 / 82
  • Ticaret 4, (%100)

siten on numara, başarılar

DokuzTug DokuzTug Developer Kullanıcı
  • Üyelik 23.07.2012
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Bilgisayar
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 89
  • Beğeniler 4 / 18
  • Ticaret 1, (%100)
Hayırlısı olsun, Başarılarının devamını dilerim :)

Loadinq...

Kahnweb Kahnweb Yazar, Editör Kullanıcı
  • Üyelik 25.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Yazar
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 261
  • Beğeniler 96 / 65
  • Ticaret 3, (%100)
Hayırlısı olsun, site çok yavaş yükleniyor bu can sıkıcı.. Ama bol şans ;)

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al