csariaslan adlı üyeden alıntı

Site:http://csariaslan.com
Katagorisi:Teknoloji
Acılış Tarihi: Yaklaşık olarak 5 ay

Aslında siteyi açtığım zamanki düşüncelerimle bugünkü düsüncelerim arasında çok farklar var siteyi acmadan önce kendi kişisel notlarımdan oluşan bir blog açma hevesiyle yola çıkmıştım ama ilerleyen günlerde işlerimden dolayı müsait olamadığımdan dolayı en sevdiğim seyi tarih sitesi olarak devam etmeyi düsündüm çok geçmedi bu düşüncemden de vazgeçmek zorunda kaldım ve blog dünyasına güncel blog olarak devam etme kararı aldım aslında aldığım en güzel kararlardan bir tanesiydi 4 ayda çok keyif aldım bir çok yazarla çalıştım kendim yazdım ama siteye bir tane kopya içerik eklemedim. Tam gaz yoluma devam ederken aklıma büyük bir fikir geldi ama bu fikri gercekleştirmek için zaman yoktu hazır bir domainle yola devam etme kararı aldım aldığım temanın geliş gününe kadar araşlarımı sürdürdüm diye bilirim ama sonunda kendi sitem benim herseyim olan csariaslan.com sitesiyle yola devam etmeye karar verdim bugünden sonra yapacağımız tüm paylaşımlar profesyonel olarak devam edecektir.
Bizimle çalışmak isteyen olursa herzaman kapımız acık teknoloji olsun android olsun bu gibi konularda kendine güvenen arkadaşlar kaliteli bir şekilde haklarını alarak bizimle çalısa bilirler.
Sizin görüş ve düsünceleriniz benim için çok önemlidir çünkü wmaracın'da yola çıktık burda büyüyoruz.

Hayırlısı olsun kardeşim, çok başarılısın insallah dahada başarılı olacagına inanıyorum. Aynen Devam :)