-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Web Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
T** D**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Bimego adlı üyeden alıntı
Siteye en çok hangi ilden giriliyorsa o ilden başlanarak ildeki hastane üniversite vb firmalar içerikler eklenerek gidilebilir
Öneriniz için teşekkürler..
Ek Olarak:
bulgay adlı üyeden alıntı
Hocam öncelikle başarılar dilerim. Hazır tema olup olmaması hiç önemli değil bence. Sonuçta sitenizi sadece webmasterlar kullanmayacak. Normal kullanıcılar da olacaktır. Onun için moralinizi sakın bozmayın.
Hoca öncelikle bazı anahtar kelimeler üzerine yoğunlaşıp seo çalışması yapmalısınız. Bir de olabildiğince içerik çeşitlendirilmelidir. Yani ne kadar firma eklenirse o kadar ziyaretçi gelir. Örneğin ben Van dershane diye arattığımda bana Van'da bulunan tüm dershanelerle ilgili bilgiler verilebiliyor mu ona bakarım. Bu sadece bir örnektir. Firma bilgilerini girerken mutlaka özgün olun ve yazıları kendiniz yazın.
Temadaki reklam alanlarını şimdilik kapatabilirsiniz. Ama kapatmazsanız da olur. Reklam bannerları oldukça başarılı. Logo on numara olmuş. Tema da harika zaten.
Güzel yorumunuz için teşekkürler. Kesinlikle her dediğinize katılıyorum.Hergün 2-3 makale girmeyede başlıyorum artık ankarada gezilecek 10 yer istanbulda 10 yer vs vs gibisinden. Aynı şeklde dediğiniz gibi tüm illerdeki bilinen hastane üniversite dershane eczane vs gibi yerleride zamanla eklicem.Önerileriniz için tekrardan teşekkürler :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
https://www.youtube.com/channel/UCcKsA-OdHC8QyaV37CGi9IQ?sub_confirmation=1
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Web Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
T** D**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Söylediklerinizde haklısınız. Fakat link çıkışı var ücretsiz.Hakkımda yazısını dolduran kişi mail attığında yada buradan ulaştığında düzenleyip link çıkışı verebiliyorum sadece bunu yukarıda yazmayı unutmuşum hemen düzeltiyorum.Onun dışında hedeflediğim kitle webmaster lar dan ziyade işletme sahipleri olduğu için burada böyle paylaşım yapmamın sebebi sizlerden site hakkında yorumlarınızı almak aynı zamandada web sitelerinizi siteye eklemeniz ve sizlerinde sitenin ismini en azından duymanız yazdığım ücretsiz kısmı link çıkışı vs hepside mevcut ücretli üyelik almak zorunda değilsiniz :) Yorumunuz için teşekkürler :)
OğuzÖztürk
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
İnternet Hizmetleri
-
-
Ad Soyad
Z** A**
-
-
-
Ticaret
26, (%100)
Yorumlara bakıyorumda, öyle ayıp yorumlar varki, inanınılır gibi değil.
Kötü yorum arkadaşlar siz yapın bir hizmet verin biz orayada kayıt oluruz. Siz daha iyisini yaptınızda mı arkadaşa yorum atıyorsunuz. Ortada bir emek var, birşeyler yapmak hiç birşey yapmamaktan daha iyidir.
Rabbim, yolunuzu açık etsin utandırmasın inşallah.
2 Adet Firma Eklenmiştir.
NETTA WEB SOLUTIONS LTD
Company Number 15911828
+447400493366
j700
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Otel
-
-
Ad Soyad
R** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Firma eklemek paralımı ne yaptıydam ekleyemefim 2.aşamaya geçince 404 sayfası çıkıyor
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Web Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
T** D**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Aynen öyle birşey yapmak hiç birşey yapmamaktan daha iyidir. Bu güzel yorumunuz için çok teşekkürler :) firmalar onaylandı..
nettacompany
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Web Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
T** D**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
hayır ekleyebilirsiniz ücretsiz şeklde. özelden ekran görüntüsü alıp atarmısnız 1. sayfayla beraber
Ek Olarak:
NettaCompany adlı üyeden alıntı
Yorumlara bakıyorumda, öyle ayıp yorumlar varki, inanınılır gibi değil.
Kötü yorum arkadaşlar siz yapın bir hizmet verin biz orayada kayıt oluruz. Siz daha iyisini yaptınızda mı arkadaşa yorum atıyorsunuz. Ortada bir emek var, birşeyler yapmak hiç birşey yapmamaktan daha iyidir.
Rabbim, yolunuzu açık etsin utandırmasın inşallah.
2 Adet Firma Eklenmiştir.
Aynen öyle birşey yapmak hiç birşey yapmamaktan daha iyidir. Bu güzel yorumunuz için çok teşekkürler firmalar onaylandı.. Amin cümlemize..
Ek Olarak:
Çok teşekkürler :)