lostyazilim
tr.link

Türkiye'nin Sosyal Firma Rehberi Yenilendi!

64 Mesajlar 8.188 Okunma
lstbozum
tr.link

turgutdgn turgutdgn WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 16.07.2016
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Web Tasarımcı
  • Konum Çanakkale
  • Ad Soyad T** D**
  • Mesajlar 398
  • Beğeniler 313 / 72
  • Ticaret 3, (%100)

Bimego adlı üyeden alıntı

Siteye en çok hangi ilden giriliyorsa o ilden başlanarak ildeki hastane üniversite vb firmalar içerikler eklenerek gidilebilir

Öneriniz için teşekkürler..

Ek Olarak:

bulgay adlı üyeden alıntı

Hocam öncelikle başarılar dilerim. Hazır tema olup olmaması hiç önemli değil bence. Sonuçta sitenizi sadece webmasterlar kullanmayacak. Normal kullanıcılar da olacaktır. Onun için moralinizi sakın bozmayın.
Hoca öncelikle bazı anahtar kelimeler üzerine yoğunlaşıp seo çalışması yapmalısınız. Bir de olabildiğince içerik çeşitlendirilmelidir. Yani ne kadar firma eklenirse o kadar ziyaretçi gelir. Örneğin ben Van dershane diye arattığımda bana Van'da bulunan tüm dershanelerle ilgili bilgiler verilebiliyor mu ona bakarım. Bu sadece bir örnektir. Firma bilgilerini girerken mutlaka özgün olun ve yazıları kendiniz yazın.

Temadaki reklam alanlarını şimdilik kapatabilirsiniz. Ama kapatmazsanız da olur. Reklam bannerları oldukça başarılı. Logo on numara olmuş. Tema da harika zaten.

Güzel yorumunuz için teşekkürler. Kesinlikle her dediğinize katılıyorum.Hergün 2-3 makale girmeyede başlıyorum artık ankarada gezilecek 10 yer istanbulda 10 yer vs vs gibisinden. Aynı şeklde dediğiniz gibi tüm illerdeki bilinen hastane üniversite dershane eczane vs gibi yerleride zamanla eklicem.Önerileriniz için tekrardan teşekkürler :)
Bimego

kişi bu mesajı beğendi.

https://www.youtube.com/channel/UCcKsA-OdHC8QyaV37CGi9IQ?sub_confirmation=1
wmaraci
reklam

Bimego Bimego WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 03.11.2016
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Aydın
  • Ad Soyad T** D**
  • Mesajlar 20
  • Beğeniler 2 / 11
  • Ticaret 0, (%0)
rica ederim başarılar :)

GuestLion GuestLion WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 20.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 47 / E
  • Meslek Yazılım Geliştirme
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad O** Ö**
  • Mesajlar 852
  • Beğeniler 340 / 340
  • Ticaret 39, (%100)
@turgutdgn hocam o değilde baya baya seo uyumlu makale ile sitenize güzel bir reklam sağlamışsınız. Ancak bunlar hiç profesyonel yaklaşımlar değil. Kaldıki burası sıradan bir bilgi paylaşım platformu değil. Kafanızı kuma gömerek gizlendiğinizi zannedebilirsiniz ama bu sitedeki çoğu üye gerçek amacınızı görebiliyor.

Bundan başka ücretsiz kampanya diyerek içinden link bile vermediğiniz bir firma rehberiyle neyi amaçlıyorsunuz?

Bugün en profesyonel firma rehberlerinin hepsinde firma tanıtım alanlarında siteye link çıkışı standard bir özelliktir.

Yani siz bir rehber yapacaksınız ve buradaki insanlar sizden link almak için yıllık ücretmi ödeyecekler?

Bence çok ciddi ve yapılmaması gereken bir strateji izliyorsunuz.

Tekrar düşünün derim.

Reklam kokan hareketler bunlar...

Ek Olarak:

turgutdgn adlı üyeden alıntı

Öneriniz için teşekkürler..

Güzel yorumunuz için teşekkürler. Kesinlikle her dediğinize katılıyorum.Hergün 2-3 makale girmeyede başlıyorum artık ankarada gezilecek 10 yer istanbulda 10 yer vs vs gibisinden. Aynı şeklde dediğiniz gibi tüm illerdeki bilinen hastane üniversite dershane eczane vs gibi yerleride zamanla eklicem.Önerileriniz için tekrardan teşekkürler :)

Ekleyeceksiniz ama ben öyle bir firma rehberi daha görmedim. Ekleyecekseniz link çıkışıda standard olmalı.

Firma rehberi ne işe yarar? Sizce? İnsanlar rehbere girer ve aradıkları sitelere yönelirler. Sizden çıkıp firma adıyla Google dan aratıp siteye gidiyorlarsa sizce google sitenizin faydalı olup olmadığı hakkında ne düşünür?

Bu arada vereceğiniz linkler (ücretsizlerde) 1 adetle sınırlı ve nofollow olabilir. Ücretlilerde dofollow verebilirsiniz mesela.
turgutdgn

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 16.07.2016
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Web Tasarımcı
  • Konum Çanakkale
  • Ad Soyad T** D**
  • Mesajlar 398
  • Beğeniler 313 / 72
  • Ticaret 3, (%100)
Söylediklerinizde haklısınız. Fakat link çıkışı var ücretsiz.Hakkımda yazısını dolduran kişi mail attığında yada buradan ulaştığında düzenleyip link çıkışı verebiliyorum sadece bunu yukarıda yazmayı unutmuşum hemen düzeltiyorum.Onun dışında hedeflediğim kitle webmaster lar dan ziyade işletme sahipleri olduğu için burada böyle paylaşım yapmamın sebebi sizlerden site hakkında yorumlarınızı almak aynı zamandada web sitelerinizi siteye eklemeniz ve sizlerinde sitenin ismini en azından duymanız yazdığım ücretsiz kısmı link çıkışı vs hepside mevcut ücretli üyelik almak zorunda değilsiniz :) Yorumunuz için teşekkürler :) OğuzÖztürk
GuestLion

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

NettaCompany NettaCompany WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 21.08.2016
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek İnternet Hizmetleri
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad Z** A**
  • Mesajlar 533
  • Beğeniler 230 / 197
  • Ticaret 26, (%100)
Yorumlara bakıyorumda, öyle ayıp yorumlar varki, inanınılır gibi değil.

Kötü yorum arkadaşlar siz yapın bir hizmet verin biz orayada kayıt oluruz. Siz daha iyisini yaptınızda mı arkadaşa yorum atıyorsunuz. Ortada bir emek var, birşeyler yapmak hiç birşey yapmamaktan daha iyidir.

Rabbim, yolunuzu açık etsin utandırmasın inşallah.

2 Adet Firma Eklenmiştir.
turgutdgn

kişi bu mesajı beğendi.

NETTA WEB SOLUTIONS LTD Company Number 15911828 +447400493366

j700 j700 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 12.01.2016
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Otel
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad R** A**
  • Mesajlar 1263
  • Beğeniler 214 / 215
  • Ticaret 1, (%100)
Firma eklemek paralımı ne yaptıydam ekleyemefim 2.aşamaya geçince 404 sayfası çıkıyor
turgutdgn

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 16.07.2016
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Web Tasarımcı
  • Konum Çanakkale
  • Ad Soyad T** D**
  • Mesajlar 398
  • Beğeniler 313 / 72
  • Ticaret 3, (%100)
Aynen öyle birşey yapmak hiç birşey yapmamaktan daha iyidir. Bu güzel yorumunuz için çok teşekkürler :) firmalar onaylandı.. nettacompany

harunisk harunisk We Love Network Marketing
  • Üyelik 17.06.2015
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek caemi
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad H** I**
  • Mesajlar 674
  • Beğeniler 117 / 116
  • Ticaret 16, (%94)
çok güzel olmuş :)
turgutdgn

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 16.07.2016
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Web Tasarımcı
  • Konum Çanakkale
  • Ad Soyad T** D**
  • Mesajlar 398
  • Beğeniler 313 / 72
  • Ticaret 3, (%100)

j700 adlı üyeden alıntı

Firma eklemek paralımı ne yaptıydam ekleyemefim 2.aşamaya geçince 404 sayfası çıkıyor

hayır ekleyebilirsiniz ücretsiz şeklde. özelden ekran görüntüsü alıp atarmısnız 1. sayfayla beraber

Ek Olarak:

NettaCompany adlı üyeden alıntı

Yorumlara bakıyorumda, öyle ayıp yorumlar varki, inanınılır gibi değil.

Kötü yorum arkadaşlar siz yapın bir hizmet verin biz orayada kayıt oluruz. Siz daha iyisini yaptınızda mı arkadaşa yorum atıyorsunuz. Ortada bir emek var, birşeyler yapmak hiç birşey yapmamaktan daha iyidir.

Rabbim, yolunuzu açık etsin utandırmasın inşallah.

2 Adet Firma Eklenmiştir.

Aynen öyle birşey yapmak hiç birşey yapmamaktan daha iyidir. Bu güzel yorumunuz için çok teşekkürler firmalar onaylandı.. Amin cümlemize..

Ek Olarak:

harunisk adlı üyeden alıntı

çok güzel olmuş :)

Çok teşekkürler :)

j700 j700 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 12.01.2016
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Otel
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad R** A**
  • Mesajlar 1263
  • Beğeniler 214 / 215
  • Ticaret 1, (%100)
Bilgileri doldurup devamet dediğim zaman bu hata çıkıyor

turgutdgn

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al