-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
BilMüh
-
-
Ad Soyad
N** Ö**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Bende bir süredir bu sporla uğraşıyorum. Bu sporun uç örnekleriyle karşılaşıpta bahsettiğin kafada olan insanlar var ama o tarz kelimeleri kullanana rastlamadım.
Onun dışında ilk mesajınızı düzenleyin bence. Vücut geliştirmeciyim yeni başlayan biri için iddialı bir söz. Bu sporla uğraşıyorum demek daha mantıklı ve bilgilendirici. Mesela sadece halısahada maç yapan birinin ben futbolcuyum demesi gibi bir şey bu.
Hareketler içinde hocanızdan aldığınız direktifler doğrultusunda yazdığınızı belirtmelisiniz. Yoksa kimse yeni başlayan birinden tavsiye almak istemez.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Rednoize
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
İşletmeci
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Güzel yorumlarınız için teşekkürler, tema benim çizimim ve Cudjex arkadaşımızın kodlaması sonucu ortaya çıkmıştır. Bir süre satmaya karar verdik fakat alan olmadı temanın adı DoluDolu'ydu. Tabi ki şuan kullandığımız tema ilkinden çok farklı. Renkler, fontlar, iconlar vs.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Güzel bir siteye benziyor, hayırlı olur inşallah. Ben de vücut geliştirmeye başlayacağım en kısa zamanda. Ayrıca sitenin İletişim bölümünden Eray AYDIN ismiyle mesaj attım. Umarım okursunuz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** S**
-
-
-
Ticaret
2, (%50)
Sitede ufak bir çalışma var. Tekrar açılacak. Kusura bakmayın :)
Ek Olarak: Site Tekrar yayındadır. Ufak sorun için özür dileriz :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Mesela sıfırdan eğitimler şeklinde seri videolar veya yazılar, ipuçları olacak mı?
Ek: Vücut geliştirme, karın kası geliştirme,kol kası yapma amaçlı sordum?
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Kardeşim hayırlı olsun soru sorabileceğimiz bölüm var mı ? Merak ettiklerim varda. Küçük bir forum açılabilir.