Merhabalar, Rednoize alper kardeşimle beraber girdiğimiz yeni projemizden bahsetmek istiyorum.
Logomuz :
Faviconumuz :
Site : VGTürkiye
Sloganımız : Türkiye'nin İlk ve Tek Vücut Geliştirme Blogu!
Tema olarak Alper'in kendi çizimi olan azmola temasını kullanıyoruz tabi bir kaç edit yaptık.Logo ve maskotuda Alper kendisi çizdi çok beğendim ben çok güzel yapmış.
Sitenin Amacı: Ben vücut geliştirmeciyim,her gün salona gidip geliyorum. Alperde kickboxcu olacak inşallah :) Amacımız hem kendimizi geliştirmek,hemde bilgi ve birikimlerimizi genç vüçutculara aktarmak. Türkiye'de vücut geliştirmecilere bir 'goril' vücut geliştirmeyede 'hayvanlık' gözlüyle bakılıyor.Bence en büyük sanattır vücut inşaa etmek. Zaten adam gibi hocada yok salonlarımızda. Çok hoca var, arkadaşlarıma 10 aylık vücutculara steroid (kimyasal) ilaç önerisi yapan. En basit hareketleri bile yanlış yaptırarak sakatlanmalarına neden olan.. Biz A'dan Z'ye kadar,elimizden geldiği kadar her türlü konuda genç kardeşlerimize yardımcı olacağız. En basit hareketten tutunda en zor harekete kadar her türlü hareketi kendim bizzat videolu olarak göstereceğim. Konumuza girip yazımızı okuyan herkese teşekkürler. Logomuz tasarımımız ve aklımıza gelmeyen bütün konularda, eleştiri öneri ve istek bekliyoruz.
Teşekkürler..