-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
19, (%100)
iptal iptal iptal iptal iptal iptal iptal iptal iptal iptal iptal iptal iptal iptal iptal iptal iptal iptal iptal iptal iptal iptal iptal iptal iptal iptal iptal iptal iptal iptal
Mesaj 1 defa düzenlendi. Son düzenleyen: scartz (11.03.2022 23:45)
2 kişi bu mesajı beğendi.
Goethe diyor ki; Para ile insan ilişkisi şöyledir: İnsan paranın sahtesini yapar, para da insanın..
Alperenx
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Biride aldığına dair kanıt atsa her yerde görüyorum bunu
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
19, (%100)
Sadece bu yöntemle alınıyor, başka yöntemi yok. Satan arkadaşlar ise işine iyi çalışıp yöntemi iyice kavrayan insanlar. Örneğin BY doluydu Binali Yıldırım hesabı için alındı. Ticari marka olduğu için aynı yöntemle.
Goethe diyor ki; Para ile insan ilişkisi şöyledir: İnsan paranın sahtesini yapar, para da insanın..
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Android Develoading....
-
-
Ad Soyad
F** C**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Teşekkürler
1 kişi bu mesajı beğendi.
Sardığımla aradığım mutluluktu güya..
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
19, (%100)
Önemli değil arkadaşlar kolay gelsin...
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Grafik Tasarım,Blog Yazarlığı
-
-
Ad Soyad
K** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ben daha önce başvuru yaptım.
Gelen cevapta benden kimlik, markanın sana ait olduğunu gösterir belge.. vs. İstediler. Yani şıp diye alamazsınız.
Elinizde belge olması gerekir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
ben yazdım şöyle bir cevap geldi :
Merhaba,
Şikayetiniz için teşekkür ederiz. Bize gönderdiğiniz bilgilerden, ticari marka hakkınızı ihlal ettiğini düşündüğünüz bir içeriği şikayet ettiğiniz anlaşılmaktadır. Ancak, şikayetinizin işleme alınabilmesi için bize şu bilgileri göndermeniz gerekmektedir:
- Hak sahibi sizden farklı birisiyse, lütfen hak sahibinin kim olduğunu ve kendisiyle ilişkinizi belirtin (ör. avukat, temsilci).
- İhlal edildiğini düşündüğünüz ticari markanın açıklaması
- Ticari marka hakları iddia etmenizin gerekçesi (tescilli ticari markanızın kayıt numarası ya da ticari marka tescilinizin ekran görüntüsü, taranmış kopyası veya çevrimiçi versiyonunun bağlantısı gibi).
- Şikayet ettiğiniz içeriğin mülkiyet, sponsorluk veya ortaklıkla ilgili nasıl bir karışıklığa neden olduğuna veya haklarınızı bir başka şekilde nasıl ihlal ettiğine ilişkin açıklama
Bu bilgiler elimize geçtiğinde konuyu daha detaylı inceleyebiliriz. Bu bilgilerin tamamı olmadan şikayetinizi işleme almamızın mümkün olmayacağını hatırlatmak isteriz.
Teşekkürler,
Esrin
Intellectual Property Operations
Instagram