lostyazilim

Facebook'a asla reklam vermeyin

16 Mesajlar 7.075 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

seyircikedi seyircikedi WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 23.06.2013
  • Yaş/Cinsiyet 53 / K
  • Meslek gazeteci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 110
  • Beğeniler 25 / 15
  • Ticaret 0, (%0)

haso adlı üyeden alıntı

Facebook un TOS'una aykırı işler yapılmadığı sürece hele ki para ödüyorsanız Facebook sizze dokunmaz. TOS'la ilgili bir problem oldugunu düşünüyorum.

Hiçbir illegal hareketim olmadı doğal olarak. Benim sizler gibi bir internet sayfam var, haber içerikli, son derece düzgün, çok beğeni toplayan bir sayfa. Onun haberlerini yayınladığım Facebook sayfasıydı bu da. Kart benim üzerime, profil benim üzerime, limit açık. Herşey sorunsuz. Sorunlu olan tek şey Facebook, aman arkadaşlar bulaşmayın. Profiliniz dahi kapatılır

wmaraci
reklam

haso haso WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 08.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek Online Pazarlama Yöneticisi
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 32
  • Beğeniler 1 / 6
  • Ticaret 1, (%100)

blueffect adlı üyeden alıntı

Hiçbir illegal hareketimiz olmadı her şey usulüne uygundu, yıllardır Google Adwords kullandık hala da kullanırız sorunsuz ayrıca ben pimpirikli biriyimdir bir çok kişinin okumadığı Sözleşme ve anlaşmaları son kelimesine kadar okurum, Bizim durumumuzda Facebook'un reklam anlaşmasına aykırı tek bir durum yoktu.

Tamam ama Facebook gelirlerinin ciddi bir kısmını reklamlardan karşılayan bir şirket eğer TOS'a aykırı bir durum yoksa neden böyle bir şey yapsın. Sizinle kişisel bir meselesi de olmadığına göre...

blueffect blueffect Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 23.08.2011
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek Bilgisayar Programcısı
  • Mesajlar 353
  • Beğeniler 29 / 89
  • Ticaret 2, (%100)

haso adlı üyeden alıntı

Tamam ama Facebook gelirlerinin ciddi bir kısmını reklamlardan karşılayan bir şirket eğer TOS'a aykırı bir durum yoksa neden böyle bir şey yapsın. Sizinle kişisel bir meselesi de olmadığına göre...

Nedeni Facebook'un bir Türkiye Ofisinin olmaması, bu nedenle de para kazanmak uğruna yeteri kadar denetleyemediği reklamları riske girmek yerine doğrudan engelliyorlar, bizim 3-5 kuruşumuzla gereksiz denetim maliyetlerine katlanmak yerine şüphe duydukları reklamları direk engelliyorlar, Ayda 10 bin $ akıtan bir firma olsan engellemezler çünkü fayda maliyet dengesi var.benden ayda kazanacağı en fazla 1000 TL

• Üyelik 23.06.2013
  • Yaş/Cinsiyet 53 / K
  • Meslek gazeteci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 110
  • Beğeniler 25 / 15
  • Ticaret 0, (%0)

haso adlı üyeden alıntı

Dostum, Facebook sistemi sık sık error yapan bir sosyal paylaşım sitesi bildiğin gibi. Sanırım duymuşsundur insanların yanlışlıkla profillerinin kapandığını, sağa sola reklam yayar hale geldiklerini, ayarlarının bozulduğunu vs. Twitter'da çok daha az meydana gelen sistem hataları Facebook'ta neredeyse her gün tekrarlanıyor

Ek Olarak:

blueffect adlı üyeden alıntı

Nedeni Facebook'un bir Türkiye Ofisinin olmaması, bu nedenle de para kazanmak uğruna yeteri kadar denetleyemediği reklamları riske girmek yerine doğrudan engelliyorlar, bizim 3-5 kuruşumuzla gereksiz denetim maliyetlerine katlanmak yerine şüphe duydukları reklamları direk engelliyorlar, Ayda 10 bin $ akıtan bir firma olsan engellemezler çünkü fayda maliyet dengesi var.benden ayda kazanacağı en fazla 1000 TL

Facebook Türkiye ofisi olmaması bir yana soruna göre yanıt yazmak yerine sizi önceden hazırlanan robot mesajlarla başbaşa bırakıyor. Profilim 15 gün kapalı kalmıştı mesela bir keresinde, yazdığım sayısız mesaja yanıt gelmedi, bir gün tesadüfen açıldı. Facebook'a bulaşmamak en iyisi

wmaraci
wmaraci

haso haso WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 08.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek Online Pazarlama Yöneticisi
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 32
  • Beğeniler 1 / 6
  • Ticaret 1, (%100)

seyircikedi adlı üyeden alıntı

Dostum, Facebook sistemi sık sık error yapan bir sosyal paylaşım sitesi bildiğin gibi. Sanırım duymuşsundur insanların yanlışlıkla profillerinin kapandığını, sağa sola reklam yayar hale geldiklerini, ayarlarının bozulduğunu vs. Twitter'da çok daha az meydana gelen sistem hataları Facebook'ta neredeyse her gün tekrarlanıyor

Ek Olarak:

Facebook Türkiye ofisi olmaması bir yana soruna göre yanıt yazmak yerine sizi önceden hazırlanan robot mesajlarla başbaşa bırakıyor. Profilim 15 gün kapalı kalmıştı mesela bir keresinde, yazdığım sayısız mesaja yanıt gelmedi, bir gün tesadüfen açıldı. Facebook'a bulaşmamak en iyisi

arkadasım facebook u savundugumdan degil ama bu işi yapıyorsan facebooka nasıl bulaşmayacaksın? bu ekmek yapacağım ama maya kullanmayacağım demeye benziyor

• Üyelik 23.06.2013
  • Yaş/Cinsiyet 53 / K
  • Meslek gazeteci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 110
  • Beğeniler 25 / 15
  • Ticaret 0, (%0)

haso adlı üyeden alıntı

arkadasım facebook u savundugumdan degil ama bu işi yapıyorsan facebooka nasıl bulaşmayacaksın? bu ekmek yapacağım ama maya kullanmayacağım demeye benziyor

Sevgili kardeşim, ben Facebook'ta 5 ayrı sayfa sahibiyim. Sanırım anlatım bozukluğu oldu. Facebook'a reklam verme anlamında bunu söyledim. Yoksa sosyal medyanın rolünü bilmiyor değilim. O yönden haklısın. Facebook'u savunduğunu da düşünmedim zaten

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al