-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
serbest
-
-
Ad Soyad
b** t**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
kardeş kesecek o parayı merak etme :) ben belli aralıklarla facebook reklamlarını kullanıyorum kredi kartım sisteme tanımlı. kampanya olusturuyorum 3-5 gün sonra parayı kesiyorlar. Bi nevi facebookla açık hesap çalışıyorsun :) en son 50 tllik falan bütce kullandım bakiyem yoktu para yükleyince kestiler.
www.yakalabakalim.com
nkucuk
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
IT Professional
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Evet facebook paypal ödemelerinde böyle bir sorun var. Fatura bilgilerinde vergi usul yasaları gereği bazı ülkelerden çekim yaparken sorun yaşıyor. Bu durumda da ödeme alamıyor. Bunu bir açık olarak kullanan kişiler olduğunu duydum. Ancak bu durum 3-4 gün sürer. Ödeme alamadığında kampanyayı kapatır. Aynı hesaptan tekrar kampanya oluşturmaya izin vermez. Yasal bir yaptırımı var mı bilmiyorum. Ama olsaydı sanırım bu açık haber olurdu.
Bilginize...
azenec
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
R** M**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
ben reklam politaksimi ne onu okudum neden önçe reklam yapip sonra para alıyor diye. sonra gördümki ödeme yapmadığınız takdirde her ay üzerine faiz geliyormuş. para büyüdükden sonra facebook seni mahkemeye verebilir veya başına iş açabilir diye düşünüyorum kardeş.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Serbest Meslek
-
-
Ad Soyad
E** D**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
azenec adlı üyeden alıntı
ben reklam politaksimi ne onu okudum neden önçe reklam yapip sonra para alıyor diye. sonra gördümki ödeme yapmadığınız takdirde her ay üzerine faiz geliyormuş. para büyüdükden sonra facebook seni mahkemeye verebilir veya başına iş açabilir diye düşünüyorum kardeş.
iş sakat yani ,faceebok sömürmek basit iş deildir , başın belada sanırsam arkadaşın deidği gibi , git öde bence ve kapattır.faizle daha fazla olmasın
Derdi Dünya olanın Dünya kadar derdi olurmuş.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Turizm
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Sömürmek falan ne kadar ayıp şeyler.Reklam verdiysen parasını ödersin ha ben ödemem dersen bekle ve gör Facebook sen 1'i nasıl 1.000 olarak alıyor.Onların Türkiye'de avukatları falan vardır.Zaten Facebook reklam sistemi olarak çok idael yaptığı gösterim kadar ücret kesiyor.Örneğin ben 10 tl'lik reklam verdim 2 günlük reklam süresi bitince Facebook 5 tl'lik gösterime ulaşabildiği için 5 TL kesti kartımdan sadece.Elinde böyle güzel bir sistem var kötüye kullanma bence.
mts
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Uykucu
-
-
Ad Soyad
S** U**
-
-
-
Ticaret
22, (%100)
İşte bizim insanımızın sorunu da bu "Sömürüyorum" zihniyetiyle hareket eder halbuki hep sömürülen olmuştur :) ondan sonra bu ülkede belli başlı sistemler niye gelişmiyo bilmemne, bi uyanık geçinme bi başkalarına geçirme zihniyeti hakim, yazık çok yazık :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
üniversite öğrencisi
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Arkadaşlar bedava sandım ondan "sömürüyorum" dedim zaten sadece 10$lık reklam faturam var onu da ödeyeceğim.
1 kişi bu mesajı beğendi.