-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Tasarım, Yazılım
-
-
Ad Soyad
V** Ç**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Arkadaşlar hiç bir uygulamaya izin vermediği halde arkadaşın hesabı kendi kendine tweet atıyor bilgisaarını yakın zamanda formatladı ve izin verdiği tek uygulama twitter for android.
Uygulama izni olmadan kendi kendine tweet atması beni şaşırttı bilgisi olanlar yazabilirse sevinirim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Merhaba,
Bundan yaklaşık 1 ay önce ***.net'ten bir arkadaşın "otomatik takip" sistemini ücretini ödeyerek kullandım.
Bakiyem bittiğinde hesabımı DB'den sildim, ayrıca tüm uygulamaları da temizledim. Aradan birkaç gün geçtikten sonra hesabımın kendi kendine başkalarını takip ettiğini gördüm, bir kaç gün düzenli takip ettikten sonra, azar azar takip etmeyi bıraktı. Atıyorum ilk gün 100 kişi, ikinci gün 50 kişi, üçüncü gün 30 kişi...
Böyle böyle bu sayı 1 e indi, ve şuan hiç takip etmiyor artık.
Buna bakarak benim yorumum şudur:
Twitter'dan aldıkları token, uygulamayı silsenizde belirli bir süre daha çalışıyor ve sonra deaktif oluyor. Bence bekleyin, zamanla çözülecektir...
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisliği Öğrencisi
-
-
Ad Soyad
O** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
sizi panele kullanıcı adı ve şifreniz ile eklemiş olabilirler, bu yüzden şifrenizi değiştirmeyi deneyebilirsiniz...
-
-
Yaş/Cinsiyet
52 / E
-
Meslek
uzman
-
-
Ad Soyad
V** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Benim de başıma geldi fakat, sadece bir gün tweet atılmıştı, o gün bir siteye twitter hasabımla giriş yapmıştım.
Bence face veya twitter hesabıyla sitelere giriş yapıldığında geçici bir süre mesaj atma izni de vermiş oluyoruz