-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Girişimci
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Dün takipçilerimden paylaşmak fotoğraf göndermelerini istedim ve 400'dan fazla kişiden oldukça fazla mesaj geldi ancak telefondan herekse cevap yazmak ve mesajları yönetmek çok zor oluyor. İleride daha da çok mesaj gelecek ve nasıl başa çıkacağız anlamış değilim. Acaba Instagram mesajlarını bilgisayarda okutup içeriğindeki görselleri ve videoları indirmeye ve kategorize etmeye yarayan bir yöntem/araç var mı?
Sürekli mesajlar ile ilgilendiğim halde yetişemedim ve hızlı cevap alamayanlar tepki göstermeye başladı, duyuru yapıp durumu açıkladım ancak görmeyenler oldu..vs başım fena dertte, bu konuyu açarken bile telefonuma en az 50 defa bildirim gelmiştir. Yani bayağı bir hazırlıksız yakalandım 🙄🥺
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Social Media & Web Solutions
-
-
Ad Soyad
Y** S**
-
-
-
Ticaret
19, (%100)
DM mobil uygulaması vardı ama onuda kaldırdılar malesef instagram tarafından. Şuan için alternatifi yok. Bence önmli olanları "isaretle" diyin ya da kaybettiklerimizi işaretle yaparak ilerleyin karışmaz
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Girişimci
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Sorunu şu şekilde çözdüm, Franz programını bilgisayara indirip kurdum. Facebook Page sekmesi açıp Facebook sayfasının gelen kutusunu Instagram'dan gelenler sekmesini gösterecek şekilde ayarladım. Instagram hesabını Facebook Business'a bağladım. Sonra Facebook sayfama Instagram hesabını bağlayıp mesajları da aktarttım. Facebook sayfasın üzerinden erişip cevaplayabilir oldum. Hazır cevap ve etiketler de kullanılabiliyor. İşimi gördü ancak buglar var ne yazık ki, mesela bitti diye tiki işaretleyince sayfayı yenilediğinde bitenler de listede görünüyor. Bitti bölümüne düşüyor ama bitmemiş konuşmaların arasında kalmaya da devam ediyor.
1 kişi bu mesajı beğendi.