-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** A**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Öncelikle, bu konu kimseyi zorla site kurmasını engellemez. Kimseye "böyle site kuramazsın!" demez.
Konumuz: Biz türklerin her hafta sosyal kurması.
Evet, şu wmaracının klasik haftalık konularından birini daha ele alıyoruz. "türklerin sosyal ağı neden yok?" "yabancılara prim vermeyelim" iyi tamam vermeyelim. Ne yapalım? hazır script kurup sosyal ağ yapalım, ismi bile özgün olmasın. Ee, türkler türk yapımı olduğu için kullanır. - kullanır.
Yahu arkadaş güzel başlıyorsunuz, diyorum ki "heh herhalde bu sefer bir fikir var" la bir bakıyorum yine aynı terane. Yine phpdolphin kurulmuş, hazır tema yüklenmiş ve hop konu açılıyor "türklerin sosyal ağı açıldı!" ulan bu mu türklerin sosyal ağı? Sistemi bile yapan yabancılar, sen ne ile ne kuruyon? Onu geçtim, eminim o scripti internetten warez olarak indirdin ücretini verip satın almadın bile.
Sonra ne oluyor? Site tutmuyor. "her ülkenin kendine ait sosyal ağı var bizden birşey olmaz, vk'ya bakın nasıl ruslar hep onu kullanıyor." Bak bakayım vk nasıl. Bak bakayım phpdolphin ile mi kuruldu vk.com.
Milletin tek fikri şu. "Hazır siteyi kurayım, milliyetçilik duygularını sömüreyim siteye bağlayayım. Elime geçen para ile sistemi biraz geliştiririm. Sonra yolumu bulurum" ben yüzde yüz eminim ya herkesin aklında ki düşünce bu. Aksi düşünülse adam der ki "ulan bunu kuruyoruz ama adamlar bizle dalga geçer, bu site biraz büyüse bile bu script patlar bununla birşey olmaz, sonra rezil oluruz." yok ama böyle düşünmüyor ki adam. Kur>sömür. Fikir bu.
Kapanış;
Yapmayın artık böyle şeyler, burada işinin ehli insanlarız toplanıp yapalım da demiyeceğim. Onuda denedim hiçbiriniz işin ucundan tutmadınız. (Org, eksiyukluproton hariç.) Lütfen artık hazır siteler kurarak insanların milliyetçi duygularını sömürmeye çalışıp sömüremiyince de sitem etmeyin.
4 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Web master
-
-
Ad Soyad
E** İ**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Aynen katılıyorum 19 kişilik ekiple yola çıktık bütçemiz var diyen birini eleştirdim adam yok biz çok biliyozya getirdi lafı ee ozaman kolay gelsin dedim :D
Hazır yazılımmı az biraz değiştirmeyi bilen sosyal ağ kurup zengin olmayı planlıyor harcanan zamana yazık...
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** Ş**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
kodlamadan anlayan arkadaş varsa buyursun türklerin kodladığı sosyal ağ yapalım :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Freelance
-
-
Ad Soyad
İ** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
aynen bilader bu tipler çok bilmişlik havası taslayıp olmayacak birşeyi oldurmaya çalışıyorlar çapsız kişiler bunlar
bunları eleştirincede tek savunmaları sonuçta yapıyoruz uğraşıyoruz onların aslında uğraştıkları şey adsense alma çabaları
kendi çevrelerinde 3-5 kız çağırıyorlar o kadar yani.. yani kardeşim üstüne alınırsan alın tutmaz diyorsam tutmaz :)
@JackkerL çok güzel bi konuya değişmişsin eline sağlık
Kaplan
ahmetkaplan.net
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
User Interface Designer
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Bizim sosyal ağımızın olmamasının tek bir nedeni var o da; "Abi, zaten yapılmış. Facebook ve Twitter var. Kim niye girsin?" gibi yada vb. bir cümle kalıbından ibaret o kadar.
Hazır script kullananlar da yazılım, tasarım bilgisi olmayan yada fazlası ile bu mevcut dallara hakim olmayan kişiler tarafından tercih edilmektedir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** Ş**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Cidden fikirleri olan paylaşsın belki güzel birşeyler çıkartırız instagram tumblr ı bulanda senin benim gibi insan :D türkü her yerde görmek isteyen önce warez script kullanmıcak :)
Gandak
Web Master & Yazar
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Web Master & Yazar
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
Her hafta bende bu konuda birileriyle tartışıyorum. Ben bıktım ama bu arkadaşlar bıkmadı bakın normal bir blog açıp 19 kişi içine günde bir tane içerik girse zaten çok para kazanırlar. Neden böyle hevesler ve heyecanlara kapılıyorlar. Gel gör ki ben yeni projelere açık bir insanım ama bakın sosyal ağ kavramı bile yabancılardan çıktı. Sosyal ağ kavramını unutup ne yapabilirim diye düşünüp bir şeyler çıkaracaksan çıkaracaksın olmuyorsa yapmayacaksın , yapacaksan da batacaksın bu bu kadar açık ve net...
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Front end Developer
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Merhaba,
quup.com 'u biliyormusunuz ? Türk yapımı sosyal ağdır.Şuan için çok iyi ilerliyorlar, sıklıkla kullandığım bir site haline geldi :) Yapılmakta olan şeye destek vermek lazım gelir :)
Buda tanıtım videosu quup.com'un.
http://www.youtube.com/watch?v=AzWr7UrN0rs
MyBB Türkçe Destek Forumu | mybb.pro