Öncelikle, bu konu kimseyi zorla site kurmasını engellemez. Kimseye "böyle site kuramazsın!" demez.
Konumuz: Biz türklerin her hafta sosyal kurması.
Evet, şu wmaracının klasik haftalık konularından birini daha ele alıyoruz. "türklerin sosyal ağı neden yok?" "yabancılara prim vermeyelim" iyi tamam vermeyelim. Ne yapalım? hazır script kurup sosyal ağ yapalım, ismi bile özgün olmasın. Ee, türkler türk yapımı olduğu için kullanır. - kullanır.
Yahu arkadaş güzel başlıyorsunuz, diyorum ki "heh herhalde bu sefer bir fikir var" la bir bakıyorum yine aynı terane. Yine phpdolphin kurulmuş, hazır tema yüklenmiş ve hop konu açılıyor "türklerin sosyal ağı açıldı!" ulan bu mu türklerin sosyal ağı? Sistemi bile yapan yabancılar, sen ne ile ne kuruyon? Onu geçtim, eminim o scripti internetten warez olarak indirdin ücretini verip satın almadın bile.
Sonra ne oluyor? Site tutmuyor. "her ülkenin kendine ait sosyal ağı var bizden birşey olmaz, vk'ya bakın nasıl ruslar hep onu kullanıyor." Bak bakayım vk nasıl. Bak bakayım phpdolphin ile mi kuruldu vk.com.
Milletin tek fikri şu. "Hazır siteyi kurayım, milliyetçilik duygularını sömüreyim siteye bağlayayım. Elime geçen para ile sistemi biraz geliştiririm. Sonra yolumu bulurum" ben yüzde yüz eminim ya herkesin aklında ki düşünce bu. Aksi düşünülse adam der ki "ulan bunu kuruyoruz ama adamlar bizle dalga geçer, bu site biraz büyüse bile bu script patlar bununla birşey olmaz, sonra rezil oluruz." yok ama böyle düşünmüyor ki adam. Kur>sömür. Fikir bu.
Kapanış;
Yapmayın artık böyle şeyler, burada işinin ehli insanlarız toplanıp yapalım da demiyeceğim. Onuda denedim hiçbiriniz işin ucundan tutmadınız. (Org, eksiyukluproton hariç.) Lütfen artık hazır siteler kurarak insanların milliyetçi duygularını sömürmeye çalışıp sömüremiyince de sitem etmeyin.