-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Teknisyen
-
-
Ad Soyad
C** D**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
Merhaba arkadaşlar, ben paypal kart almıştım. Kart'ı kullanıma açtım daha sonra kartın içine 25 lira yükledim. Facebook'da bir sayfamın gönderisini öne çıkartayım dedim sponsorlu reklam vererek.... Kart'ı tanımladım. 2 Liraya test amaçlı gönderiyi öne çıkartayım dedim. Her şey oraya kadar düzgün çalıştı. Daha sonra facebook kart'dan 2 lira çektikten kısa bir süre sonra parayı tekrar kart'a yükledi ve "bir hata meydana geldi" dedi... Bende iptal ettim.
Bugün tekrar bi' sayfamın reklamını vereyim dedim. Her şeyi ayarladım. Reklam onaylandı ama ne anasayfada çıkıyorr ne de karttan para çekiyor. Ama onaylandığını sölüyor... Facebook'da bugün sorun mu var yoksa bunu bir tek ben mi yaşıyorum? Daha önce başına böyle bir olay gelen oldu mu? Yada bu sorunun niye oluştuğuna dair fikri olan var mı?
suskun009
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Şuan işsiz...
-
-
Ad Soyad
Y** Y**
-
-
-
Ticaret
17, (%88)
Ben de verdim reklam ama reklam başlangıç saati kaç ayarladın vakti gelmemiştir belki , bazen geç başlayabiliyor gösterimler, ücreti hemen çekmez reklam bittikten sonra ya da ara ara çekim yapıyor benden hep gece vakti çekim yapıyordu.
1 kişi bu mesajı beğendi.
suskun009
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Şuan işsiz...
-
-
Ad Soyad
Y** Y**
-
-
-
Ticaret
17, (%88)
bazen gecikme oluyor ben de öyle olmuştu yani , ara sıra gösterimlere falan bak gösterim olmuş mu yarına kadar bekle başlar sanırım
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Front End Developer
-
-
Ad Soyad
F** Ş**
-
-
-
Ticaret
60, (%100)
Arkadaşlar Facebook bir zaman sonra Paypal Nakit Kartları yasaklıyor haberiniz olsun.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Gazeteci
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
bu sorun bir çok kişide var, daha öncede konu açılmıştı. daha sonradan parayı alıyor diye ama sizde reklamları göstermemiş