Bir tartışma ortamı yaratmak ve fikir alış-verişi yapmak,hobilerim arasındadır. Bu gün aklıma takılan sosyal medya'yı,gerek Google'dan gerek sosyal medya bloglarından (bkz. webrazzi,sosyalmedya.co,mesgulsinyali) ve televidyon'dan inceledim.
Sosyal medya dalında yıllarını vermiş olan deneyimli kişilerin yorumları,fikirleri hoşuma gitti. Genellikle hepsi aynı tür yorumları yapıyorlar ve ben de yaptıkları fikirlere katılmadan edemedim. Örneğin; Fatih Güner, Ülkemizde sosyal medya üzerinde her şeyin paylaşıldığını fakat üretilmediğini söylüyor bu yüzden de belli bir yerlere gelemediğimizi düşünüyor. Ben de bu fikre katılıyorum. En bilindik sosyal medya mecralarından biri olan Facebook'u örnek verebilirim. Ülkemiz acıtasyon bir duyguyu sevdiğinden dolayı,Facebook'ta gördüğü hüzünlü bir videoyu paylaşma gereği duyuyor oysa ki ben veya bir başkası o videoyu paylaşarak başkasını üzme gereği duymaz.
Şimdi sizlere soruyorum; Sosyal Medya,ülkemizde ne gibi yerlerde ve ne gibi yerlere gelecek? Veya sosyal medya hakkında başka ne gibi şeyler düşünüyorsunuz?