lostyazilim
tr.link

Sosyal Medya'nın Blogculuktaki Önemi !

3 Mesajlar 734 Okunma
lstbozum
tr.link

BASocial BASocial WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 02.09.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Sosyal Medya Uzmanı
  • Konum Arnavutluk
  • Ad Soyad M** V**
  • Mesajlar 221
  • Beğeniler 101 / 35
  • Ticaret 2, (%100)
Arkadaşlar ben twitter reklam satışı yapıyorum.Örnek olması için dün teknoloji sitesi açtım ve sosyal medyayı kullanarak sadece 10 dakika içerisinde 30 okunma aldım. Yaptığım için önemini vurgulamak için bu konuyu açıyorum.

YAPILAN REKLAM :

SONUÇ (SADECE 10 DAKİKA İÇERİSİNDE) :

Arkadaşlar yazı sadece 10 dakikada 32 okunma aldı ve artarak devam ediyor.Reklam olmaması için satış yaptığım konuyu vermiyorum fakat webmasterlar için twitter gibi sosyal medya siteleri oldukça önemli bunu vurgulamak istiyorum.

wmaraci
reklam

ibrahimgun ibrahimgun ibrahimgun.com Kullanıcı
  • Üyelik 21.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Kütahya
  • Ad Soyad İ** G**
  • Mesajlar 376
  • Beğeniler 66 / 98
  • Ticaret 1, (%100)
Hocam konuyu baltalamak olarak algılamayın. Facebook'taki webmaster gruplarında sitemin linkini paylaştım. 10 dk 250 tekil hit geldi. Daha yukarılara çekilebileceğini düşünüyorum.

Ek Olarak: Hocam konuyu baltalamak olarak algılamayın. Facebook'taki webmaster gruplarında sitemin linkini paylaştım. 10 dk 250 tekil hit geldi. Daha yukarılara çekilebileceğini düşünüyorum.
BASocial

kişi bu mesajı beğendi.

BASocial BASocial WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 02.09.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Sosyal Medya Uzmanı
  • Konum Arnavutluk
  • Ad Soyad M** V**
  • Mesajlar 221
  • Beğeniler 101 / 35
  • Ticaret 2, (%100)

ibrahimgun adlı üyeden alıntı

Hocam konuyu baltalamak olarak algılamayın. Facebook'taki webmaster gruplarında sitemin linkini paylaştım. 10 dk 250 tekil hit geldi. Daha yukarılara çekilebileceğini düşünüyorum.

Ek Olarak: Hocam konuyu baltalamak olarak algılamayın. Facebook'taki webmaster gruplarında sitemin linkini paylaştım. 10 dk 250 tekil hit geldi. Daha yukarılara çekilebileceğini düşünüyorum.

Tabiiki hocam dediğiniz olur benimki sadece örnek daha detaylı çalışmalarda yapıyoruz zaten.Facebookta seçenekler arasında fakat twitter herkese açık bir platform olduğundan dolayı daha iyi.

Ek Olarak : Hocam üstelik teknoloji en zor alanlardan birisi yani ilgi gösteren pek yok o yüzden dediğiniz daha iyi bir alan.
ibrahimgun

kişi bu mesajı beğendi.

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al