-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
......
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
10, (%90)
Yazık harbiden sosyal medya kapatarak susturarak iktidarını sürdürebileceğine inanan bir zihniyet diktötörlüğün ta kendisidir. Bu benim partim yada başka bir parti. Anlaşılan 2. gezi olayı öncesi alınabilecek önlemler alınmakta.
2 kişi bu mesajı beğendi.
Mertcan
Hayat kısa, kuşlar uçuyor
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Yatırım
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
38, (%100)
Byaliozer adlı üyeden alıntı
Hayırdır hocam ben bursa'da miting'e gittim derken sizin duymadıklarınızı duydum mu dedim ? Ben sadece başbakan'ın ne kadar net konuştuğunu ve ne dediklerini gayet iyi biliyorum fakat bu iş tamamen başbakanın keyfi isteği olarak olduğunu düşünmediğimi söylüyorum.
Adamın dedikleri ortadayken, savunman ilginç geldi.
Neyse, tartışmaya dönmesin konu.
4 kişi bu mesajı beğendi.
Tomurcuk derdinde olmayan ağaç, odundur.
khazadum
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / E
-
Meslek
SEO Executive & SEO Analyst
-
-
Ad Soyad
A** P**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Twitter'in kapatılması demek aslında % 50 oy kaybı demek farkında değiller şuanda, 30 mart günü herşey belli olur.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
khazadum adlı üyeden alıntı
Twitter'in kapatılması demek aslında % 50 oy kaybı demek farkında değiller şuanda, 30 mart günü herşey belli olur.
oha %50 mi :D Türkiyede internet kullanımından Bihabersiniz Sanırım :)
Okşadıkça insanları, içinden çıkıyor Cini...
khazadum
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / E
-
Meslek
SEO Executive & SEO Analyst
-
-
Ad Soyad
A** P**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Temsili olarak örnek göstermek istedim ben sadece, ben o kadar cahil bir insanım ki oran hesaplama sorunum var. Fakat kesin net konuşmak'dan ziyade insanları aldatırmışcasına bu şekilde bir yorum yapmak bana çok daha net geliyor çünkü belirsiz kullanıyorum ki cümleyi sonuçlandırmasını diğer arkadaşlar yapabilsin diye işte bu yüzden habersizim belki'de ;)
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Web & Ticaret
-
-
Ad Soyad
N** Y**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Twitter gibi özgürce paylaşım yapılabilen bir platformun belirli amaçlar uğruna kapatılışını savunan bir çok arkadaşın mesajını alıntı yapmak isterdim ama sonuç sadece boş bir tartışmaya gider...
Ahh ah ne diyebilirim, baş tacı Ülkemde doğru eğitim sayesinde geniş bir görüye sahip gençler yetişiyor.
Tek umudum ise bilgili, kültürlü ve geniş kapsamlı düşünebilen çoğunluğun en yakın gelecekte oluşması...
O zaman bu tartışmaları yapmaya gerek kalmaz !!!
Bu kararı verdiyse haklıdır Devletim demeyi çok isterim ama kararı veren Devlet olmalı !!!
1 kişi bu mesajı beğendi.