-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Dil Öğrencisi
-
-
Ad Soyad
Y** K**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Tepkimizi sandıkta göstermek en doğrusu.
Öyle böyle. Şöyle şöyle.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Ben Bu tür uygulamalara ve yasaklara Bedava Reklam diyorum. Yarın Bütün haber bültenleri Twitter olacak. Sonuç TR de 15 milyon kullanıcı olan Twitterin Kullanıcı sayısı olacak Sana 20 Milyon.
Bu sahnenin aynısı Yıllar önce Youtube için Yaşamadık mı ? Hayatında Youtube'nin adını duymayan insanlar bile birşey var diye Youtube'ye girmeye Başladı.( Yapılan Haberlerden Dolayı ). Öyle başarılı bir reklam oldu ki Söylenişi ( Yutub) TR de önemli bir aranma Hacmine Sahip oldu. Tivitır için de Aynı Şey olacak. inanmıyorsanız, izlemede Kalın.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Okşadıkça insanları, içinden çıkıyor Cini...
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Web Yazılım
-
-
Ad Soyad
B** Ö**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Çok merak ediyorum. AKP'ye oy verecektim ama twitter tamamen akp yüzünden kapatıldı ve bundan dolayı oy vermicem diyen var mı ? Samimi bir şekilde cevap bekliyorum. Evet gerçekten ben oy verecektim fakat bu sebepden dolayı oy vermekten vazgeçtim diyen var mı ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
ereglibilgisayar adlı üyeden alıntı
http://www.alternatifbilisim.org/wiki/T%C3%9CRK%C4%B0YE%E2%80%99DE_%C4%B0NTERNET%E2%80%99%C4%B0N_DURUMU_-_2013
yok bu hesaplar Türkiye'de pek tutmaz :)) Anket yapsan herkes kullanır? hepside bilgiye ulaşmak için kullanır (oyun oynuyoruz diyen az , herkes araştırmacı ) Servis sağlayıcıların rakamlarına baksan yine yanılırsın (abi senin modemin şifresi neydi ? Olayı... 1 gazoz 5 pipet tarzı çok yaygın.)
Ülkemizde birinin istatitiksel rakamları bilmediği için hor görmek çok yanlış....
Dünyada en farklı sanayileşen ülkelerden biri Türkiye'dir... Sanayinin Tarım ve hayvancılığa oranına bağlıdır istatistiksel olarak sanayileşme ... Hayvancılığı öldürüp , tarım desteklerini azaltarak sanayileşen bir ülkeyiz. (Bunlar temel gereksinimler olduğu için istatistikçiler bu tür bir deliliği hesaba katmamış , biz yaptık:)) )
Sonuç : Rakamlara takılma
Estagfurullah Hocam ben kimseyi hor görme amacı ile mesaj Yazmadım. Yazmamda. Ama hani derler ya "bari ölçülü söyle" diye o misal benim ki
Okşadıkça insanları, içinden çıkıyor Cini...
Mertcan
Hayat kısa, kuşlar uçuyor
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Yatırım
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
38, (%100)
Gokcinodul adlı üyeden alıntı
Şuan ***** hesaplarında bir sorun olmadığıdır. Diğer veri sağlayıcılar ***** üzerinden kullanılmaktadır. Mahkeme kararı ile bazı yer sağlayıcılar ile twitter.com'un erişimine kapatıldığı görülmüştür. Bu nedenle yakın zamanda tekrar türkiye için giriş yapılacaktır buna emin olun
Aralarında popular sosyal paylaşım sitesi Twitter’ın da bulunduğu yurtdışı kaynaklı bazı sitelere erişim engellendi. Gün boyunca belli aralıklarla belli sitelere girşte sıkıntı yaşanırken gece 11:30 sularında ise GSM operatörleri üzerinden ulaşım tamamen engellendi. Engellemenin mahkeme kararıyla yapıldığı duyrulurken,TİB’in erişim engellemelerini aktardığı sayfada da 4 koruma tedbiri kararına yer verildi.
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Bursa’da yaptığı konuşmada sosyal paylaşım sitelerini kapatacağını duyurmuştu. O konuşmanın ardından akşam saatlerinden itibaren internette aksaklıklar yaşanmaya başladı. Gece saat 11:30sularında ise erişim tamamen engellendi. Öte yandan Başbakan Erdoğan’ın ‘Twitter mivıttter kökünü kazayacağız”söylemininardından Başbakanlık Basın Müşavirliği “ Twitter’e erişimin engellenmesinden başka çare kalmayabileceği belirtilmektedir.” diye bir açıklama yapmıştı.
Twitter'dan açıklama
Twitter şirketi konuyla ilgili bir açıklama yaptı. Şirket Türkiye'de uygulanan yasakla ilgili inceleme yaptıklarını takipçilerin birbirleri arasında mesajlaşma faliyetlerine devam edebildiklerini, kullanıcıların mesajlarını kendilerine ulaştırmalarını istendiğini açıkladı.
Twiter'ı kullanabilmek için iki yol
Twitter'ı kullanabilmek için iki yolun olduğu öğrenildi. Bunlardan ilki DNS ayarlarının 8.8.8.8 ve 8.8.4.4 yapılması, ikinci olarak ZenMate adlı Chrome eklentisini yüklemek.
Kaynak : http://www.zaman.com.tr/gundem_2014-turkiyesinde-twitter-kapatildi_2206225.htmlSon 20 dakikadır TTnet ile giriş yapamıyorum
Tomurcuk derdinde olmayan ağaç, odundur.