lostyazilim

Twitter kapatıldı!

216 Mesajlar 38.886 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

Onur89TR Onur89TR Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 04.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek .
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 2376
  • Beğeniler 704 / 791
  • Ticaret 1, (%100)

fnkproduksiyon adlı üyeden alıntı

Kardeş İmzada inançlılara özgürlük var demişsin ya o biraz bana göre yanlış özgürlük inançlı veya inançsız olanlara eğil Zengin olanlar var yani Paran varsa herşeyi satın alırsın tıpkı günümüzdeki siyasetçilerin kendi çıkarlar için parayla satın aldıkları insanlar gibi lütfen bana kızma sadece düşüncemi söyemek istedim

Şimdiki nasıl? :D

Ek Olarak:

Yasemin81 adlı üyeden alıntı

Yanlış anlamayın, ben savunma ya da cevap olarak değil, bildiğim bir şeyi söylemek için yazıyorum.
Hz. Muhammed'in hayatı seçmeli ders olarak verilmiyor.
Oğlum lise 1 de bu yıl ve o tür konuları, Kuran-ı Kerim dahil, mecburi ders olarak okuyor. İmam hatip lisesinde değil, teknik lisede.
İlk olarak ben dedim ''oğlum Efendimizin hayatını seç öğren. Diğer dersler, Kuran ağır gelebilir bu yıl '' diye.
Fakat o derslere mecburi tutuldu çocuklar.
Yani ben sorun çıksın diye yazmıyorum,başıma geleni yazıyorum...

Orduya da aynı dersler veriliyor :mad:, ekleme yapmak istedim.
Yasemin81

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

Rekomedya Rekomedya Sms Onayı Gerekli Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 12.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Grafiker
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad C** Ş**
  • Mesajlar 1930
  • Beğeniler 1527 / 1150
  • Ticaret 25, (%100)

KerimOzgur adlı üyeden alıntı

Asıl soru, bu kadar neyden korktu ?

25 martta yayınlanacak olan tapelerden kayıtlardan ...

25 Mart Muhsin Yazıcıoğlunun ölümünün 5. yıl dönümü ve ölümü üzerindeki şaibe hala aydınlanmadı.

Söylenenler doğru ise de 25 martta yayınlanacak tapenin bu olayla ilgisi var ve tüm halkı ilgilendiren bir şekilde .

Dipnot olarak kalsın : Şimdiki genelkurmay başkanı , olayın olduğu tarihte kaza yerinin içinde bulunduğu bölgenin ordu komutanıydı .

Yani olayla ilgili aşırı derecede çok fazla şaibe var . Bekleyip görcez 4 gün kaldı

apkpandora apkpandora http://www.apkpandora.com Kullanıcı
  • Üyelik 23.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad H** T**
  • Mesajlar 68
  • Beğeniler 2 / 15
  • Ticaret 0, (%0)

LikeSend adlı üyeden alıntı

Şu an aynı seviyedeyiz daha nereye gelicez ? Hatta bir çok konuda İrandan kat be kat gerideyiz . Teknolojimizde onların çok çok gerisinde . Adamlar İsraile kafa tutuyor Türkiye ne yapabiliyor ? Siahımızı bile hala israilden alıyoruz , van minıt diye ortada dolanan adamın oğlunun tüm gemi taşımacılığı ticareti İsrail merkezli . Tarımda kullanılan tohumların gübrelerin kimyasal ürünlerin tamamı İsrail ürünü . Aldığımızla övündüğümüz insansız hava araçlarımız bile İsrail malı . İsrail ile ilişkiler cumhuriyet tarihinin zirvesini yaşıyor 12 yıldır.
Sence ortada yanlış olan birşeyler yok mu ?

Dünyada twitterı yasaklayan kaç ülke var aç bi oku bakalım .

Hem onlarda yolsuzluk oldumu isim ayırmadan tutukluyor yargılıyorlar bizde o bile yok , Zencani sadece doğru ifade vermedi diye tutukluluğu sürüyor aradaki farkı görmek için daha ne lazım ? Tutuklu gazeteciler sıralamasında kafaya oynuyoruz . Devlet kanalımız yalan haber yapıyor , istihbarat teşkilatımızın başkanı El Kaide finansörü Yasil El Kadı ile özel görüşmeler yapıyor medyada boy boy fotoğraflarını görüyoruz , iç savaş yaşanan bir ülkede ki teröristlere tırlar dolusu mühimmat gönderiliyor ve bu tüm dünya tarafından görünüyor . Başbakan dinleniyor mitin haberi bile yok , bakanlar dinleniyor mitin haberi yok , mit müsteşarı dinleniyor ...

29 yaşında bi adam bakanları ele geçirmiş o emniyet amirini şuraya bunu buraya diye talimatla iç işlerinde iş yaptırıyor , gümrükte sahte evrağı gören Memur Teoman ben bunu imzalamam araştırıcam yolsuzluk var diyince Gaziantepe sürgüne gönderiliyor ...

Tv kanallarında gazetelerde karşıt görüş gösteren kim varsa işinden oluyor , yetmiyor tutuklanıyor yetmiyor örgütçü deniyor müebbet hapse mahkum oluyor ...

Bu iş böyle sürerse seneye keşke İran kadar özgür olabilsek diyenleri duymaya başlayacağız .

Türkiye'nin savunma sanayinde son 10 yılına bakarsak Altay,Milgem,Bora,Atak,Anka,Hürkuş vs. İran israile kafa tutuyor demişsiniz. Ama Savunma sanayinin %90 Rus çin menşeili. (Kendi füzelerini üretebiliyor)

İsraille ilişkiler aksine son 10 yılda düşüş yaşamaktadır. Askeri tatbikatlar ve silah sanayinde ortak projeler iptal edilmiştir.

Bir ülkenin istihbarat teşkilatı başkanı ülkesi için herkesle görüşür. Siz hiç CIA, Mossad, KGB'nin başkanının bilmem kimle görüştüğü haberini gördünüz mü?

Dinlemeler zaten devlet içinden yapılıyor devletin aletleriyle yapılıyor düşünün yapının ne kadar derin olduğunu

KerimOzgur KerimOzgur Hırs & Azim & Çalışma Kullanıcı
  • Üyelik 18.01.2013
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Bilgisayar Programcısı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 122
  • Beğeniler 22 / 30
  • Ticaret 2, (%100)

LikeSend adlı üyeden alıntı

25 martta yayınlanacak olan tapelerden kayıtlardan ...

25 Mart Muhsin Yazıcıoğlunun ölümünün 5. yıl dönümü ve ölümü üzerindeki şaibe hala aydınlanmadı.

Söylenenler doğru ise de 25 martta yayınlanacak tapenin bu olayla ilgisi var ve tüm halkı ilgilendiren bir şekilde .

Dipnot olarak kalsın : Şimdiki genelkurmay başkanı , olayın olduğu tarihte kaza yerinin içinde bulunduğu bölgenin ordu komutanıydı .

Yani olayla ilgili aşırı derecede çok fazla şaibe var . Bekleyip görcez 4 gün kaldı

Aynen öyle, herşeyi yasaklasalar bile bir şekilde yalanlar aydınlanacak

wmaraci
wmaraci

teknoonur teknoonur WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 22.07.2013
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek EEM Öğrencisi
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad O** K**
  • Mesajlar 510
  • Beğeniler 207 / 112
  • Ticaret 2, (%100)
mesajlarınızı oku oku bitmiyor. Allah muhabbetinizi artırsın. TTNet'ten erişemiyorum ne karar sayfası ne de Twitter'a erişemiyorum.

http://onurkinay.com.tr

KerimOzgur KerimOzgur Hırs & Azim & Çalışma Kullanıcı
  • Üyelik 18.01.2013
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Bilgisayar Programcısı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 122
  • Beğeniler 22 / 30
  • Ticaret 2, (%100)

teknoonur adlı üyeden alıntı

mesajlarınızı oku oku bitmiyor. Allah muhabbetinizi artırsın. TTNet'ten erişemiyorum ne karar sayfası ne de Twitter'a erişemiyorum.

sana torpil yapmış demek ki

teknoonur teknoonur WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 22.07.2013
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek EEM Öğrencisi
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad O** K**
  • Mesajlar 510
  • Beğeniler 207 / 112
  • Ticaret 2, (%100)

KerimOzgur adlı üyeden alıntı

sana torpil yapmış demek ki

yanlış anladınız hocam. Şu an TTNet'ten durumu paylaştım. Ne TIB'ın ne de Twitter sayfası erişebiliyorum. Sadece 404 sayfası

DNS'ten erişiyorum. Twitter Gündem:

http://onurkinay.com.tr

apkpandora apkpandora http://www.apkpandora.com Kullanıcı
  • Üyelik 23.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad H** T**
  • Mesajlar 68
  • Beğeniler 2 / 15
  • Ticaret 0, (%0)

Yasemin81 adlı üyeden alıntı

Yanlış anlamayın, ben savunma ya da cevap olarak değil, bildiğim bir şeyi söylemek için yazıyorum.
Hz. Muhammed'in hayatı seçmeli ders olarak verilmiyor.
Oğlum lise 1 de bu yıl ve o tür konuları, Kuran-ı Kerim dahil, mecburi ders olarak okuyor. İmam hatip lisesinde değil, teknik lisede.
İlk olarak ben dedim ''oğlum Efendimizin hayatını seç öğren. Diğer dersler, Kuran ağır gelebilir bu yıl '' diye.
Fakat o derslere mecburi tutuldu çocuklar.
Yani ben sorun çıksın diye yazmıyorum,başıma geleni yazıyorum...

Mevzuat açık inceleyebilirsiniz.

http://tegm.meb.gov.tr/www/2013-2014-egitim-ogretim-yilinda-secmeli-derslerin-secimi-ile-ilgili-aciklama/icerik/125

Yasemin81 Yasemin81 http://afrodits.com/ Kullanıcı
  • Üyelik 07.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 42 / K
  • Meslek Muhasebe
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad Y** S**
  • Mesajlar 283
  • Beğeniler 440 / 55
  • Ticaret 0, (%0)

Ben mevzuatı falan bilmem.
Başta da yazdığım gibi bu olayı yaşadığımı söyledim..!
Rekomedya

kişi bu mesajı beğendi.

Untouchable Untouchable Kendimim Kendim Kullanıcı
  • Üyelik 09.03.2012
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek Bilgi İşlem
  • Mesajlar 240
  • Beğeniler 18 / 84
  • Ticaret 0, (%0)

PrestijSolution adlı üyeden alıntı

Bunun nesini anlamıyorsunuz da hayret etmiş gibi davranıyorsunuz.Hükümeti destekleyen kişilerin bu yasağı delmesinin sebebi şu.Şimdi twitter de hükümet karşıtları kıyameti koparacak özgürlüğümüz gidiyor,internetimiz gidiyor diye.Bu insanlar da oraya gidip,böyle birşey olmadığını,twitter ı insanların ideolojilerini insanlara yerleştirmek için kullandıklarını,Twitter dan kötü niyetli kişilerin Sosyal provakasyon yaptıklarını,halkı galeyena getirdiklerini anlatmaya çalışıyor.Hükümet yanlıları da bunu engellemek için oraya girip,insanlara bunları anlatıp,hükümet karşıtlarına bu tarz zararlı eylemleri uygulamalarına mani olmak istiyorlar.Şimdi siz bunu hükümet yanlılarının bu nedenle yaptığını anlamadınız mı? yoksa numaramı yapıyorsunuz tuhaf yani.

Sanırım şaka yapıyorsunuz. Sosyal medya da provokatörlük yapıldığını söylüyorsunuz değil mi ? Orada provokatörlük yapılmıyor gerçekler anlatılıyor. Provokatör yapanlar zaten bariz şekilde belli sosyal medyada ve televizyon karşısında.
Ne kadar tuhaf değil mi hükumeti eleştiren her insan işten kovuluyor ve hükumet eleştirilen her yer kapanıyor ve siz gelmişsiniz ne yazıyorsunuz siz gerçekten dünyadan bi haber yaşıyorsunuz.
Neyse bu konuda size cevap yazmayacağım ikimizin gördükleri çok farklı ya da sizin görmedikleriniz çok farklı.

Gidin hükumet yanlısına karşı görüşlü bir partili hırsızlık yaptı deyin direk başlıyorlar sövmeye (Bknz. Sarıgül hakkında söylenenler. Not bende sevmem sarıgülü aslında) aynısını hükumet yaptı deyin kesin montajdır diyen bir zihniyetin yer aldığı bir toplumda kimseye laf anlatamayız anlatamadığımızı geçtim anlamazlar zaten.
Bitmedi bir türlü dış mihraklar, paralel devletler pensilvanyalar bir anda ortaya çıktı zaten eskiden hükumet biz yaptık biz yapıyoruz derken artık ben yapıyorum ben yaptım diyor ve her çıktıkları yerde devamlı birilerini siliyor birilerini yok ediyor bir yerleri kapıyor icraattan çok tehdit savuruyor ve körü körüne de alkış tutuyorsunuz şuraya roman oluşacak kadar yazı yazarım ama okumaya başladığınız sayfada ki yazılanları bile unutursunuz şuan bazı şeyleri unuttuğunuz gibi.

wmaraci
Konuyu toplam 12 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 12 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al