webtegez
İstersen Milyoner Olursun
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Elektronik Teknikeri - PHP'ci
-
-
Ad Soyad
B** P**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba arkadaşlar;
Ben PHP ile yazılım yazmaktayım. PHP dilini oldukça iyi biliyorum.
Konuma gelecek olursak; Benim Almanya Frankfurt'ta bir sunucum var. Sunucu ip'si doğal olarak Almanya ip'si.
Ben PHP Curl ile Amazon'dan veri çekmek istiyorum fakat Curl ile bağlandığımda sunucu ip'sinden dolayı konumu Almanya olarak algılıyor ve Almanya'ya göre fiyatlar görülüp işlemler yapılmaya çalışılıyor.
PHP Curl'da sahte proxy ile Türkiye ip'si ile bağlanmaya çalışıyorum fakat Amazon'un sadece 1-2 sayfasında Türkiye konumu olarak algılıyor. Diğer tüm sayfalar da gene Almanya olarak algılıyor.
Ben şuan Türkiye'den sunucu açmak istemiyorum. Boşa masraf yapmak istemiyorum.
PHP olarak artık daha fazlası yapılamayacağını anladım gibi.
Sunucu olarak ne yapabilirim acaba bilgisi olan varmı?
Batuhan P. | SoftVore.com
Mrtcn
PrismaCSI
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Cyber Sec & Project Manager
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Amazonun hangi servisinde kullanılacak?
webtegez
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
B** P**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam normal satılan ürünlerle ilgili. İstediğim herhangi bir ürünün, işime yarayacak istediğim bilgileri çekmek için kullanmam gerekiyordu.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Geliştirici
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Php ile alakalı bir sorun olduğunu sanmıyorum, yazdığınız kodu paylaşabilirseniz müsait vaktimde göz gezdirebilirim. Ben bu tür işler için proxycrawl.com'u kullanıyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Web Tasarım / Programlama
-
-
Ad Soyad
K** H**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Bi tane tr proxy alın kullanın veya api'de ülke kodları yok mu?
webtegez
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
B** P**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
kelebek adlı üyeden alıntı
Php ile alakalı bir sorun olduğunu sanmıyorum, yazdığınız kodu paylaşabilirseniz müsait vaktimde göz gezdirebilirim. Ben bu tür işler için proxycrawl.com'u kullanıyorum.
Hocam kodlar diğer laptop'ta kaldı. Şuan dışarıdayım. Eve döndüğümde paylaşıyor olurum. Fakat dediğiniz gibi PHP ile alakası olmadığından kodlarda yapılacak bir şey yok gibi.
Mrtcn adlı üyeden alıntı
Bütün servislerde fiyat karşılaştırması yaptım almanya ile türkiye arasında fiyat farkı yok, 1 cent bile oynamıyor. Regional ücretlendirme sabit hepsinde
Bence uğraştığınıza değmez, genede siz bilirsiniz. Bastion host ayarlaması gerekir atlama yapmak için
Doğru diyorsunuz haklısınız hocam. Öyle yapacağım gibi görünüyor. Ben en azından fikir sahibi olmak belki bilmediğim başka konular da vardır diye açmıştım konuyu.
API'den ülke kodlrı yok mu derken hocam? Amazon için söylüyorsanız Amazon'dan API kodları için API Key ve Secret Key'leri almaya çalıştım fakat bir türlü beceremedim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
IT
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Türkiye lokasyon proxy veya vpn alıp denediniz mi? bu şekilde çözüm bulabilirsiniz.
webtegez
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
B** P**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Yok hocam öyle bir şey denemedim. Açıkcası Türkiye'den alınacak proxy veya vpn i kendi sunucumla veya php kodlarım ile nasıl eşleştiricem onun hakkında da pek bilgim yok. Sunucu alıp eşleşmeli çalıştırabilirim belki ama proxy veya vpn ile nasıl yaparım bilmiyorum. Araştırmalara başlarım birazdan.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
Y** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Şuan bir proje üzerinde çalışıyorum curl ile bağlantıya geçtiğimde hep sunucu ipsi ile bağlantı gerçekleşiyor.
Bir sürü ayar denedim hiçbiri olmadı. Proxy tabikide başarılı bir çözüm yolu ama benim mesela istediğim kullanıcının ip si ile curl yollamak ama bu pek mümkün gözükmüyor. Yinede bulursanız burada da paylaşırsanız çok sevinirim