Php ile alakalı bir sorun olduğunu sanmıyorum, yazdığınız kodu paylaşabilirseniz müsait vaktimde göz gezdirebilirim. Ben bu tür işler için proxycrawl.com'u kullanıyorum.
Hocam kodlar diğer laptop'ta kaldı. Şuan dışarıdayım. Eve döndüğümde paylaşıyor olurum. Fakat dediğiniz gibi PHP ile alakası olmadığından kodlarda yapılacak bir şey yok gibi.
Bütün servislerde fiyat karşılaştırması yaptım almanya ile türkiye arasında fiyat farkı yok, 1 cent bile oynamıyor. Regional ücretlendirme sabit hepsinde
Bence uğraştığınıza değmez, genede siz bilirsiniz. Bastion host ayarlaması gerekir atlama yapmak için
Bence uğraştığınıza değmez, genede siz bilirsiniz. Bastion host ayarlaması gerekir atlama yapmak için
Doğru diyorsunuz haklısınız hocam. Öyle yapacağım gibi görünüyor. Ben en azından fikir sahibi olmak belki bilmediğim başka konular da vardır diye açmıştım konuyu.
Bi tane tr proxy alın kullanın veya api'de ülke kodları yok mu?
API'den ülke kodlrı yok mu derken hocam? Amazon için söylüyorsanız Amazon'dan API kodları için API Key ve Secret Key'leri almaya çalıştım fakat bir türlü beceremedim.