-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
öğretmen.
-
-
Ad Soyad
B** Ş**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
hocam bana bir kaynak gösterebilirminiz panelsiz nginx ayarları filan sıkıntısız anlatan alıp kurabileceğim, panelşsiz denedim bir kere anlık 100 kullanıcıyı göremedim ben nginx configrasyonu yapamadım muhtmelen
cliaweb
Web Hosting Sağlayıcı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Hosting Sağlayıcısı
-
-
Ad Soyad
R** Y**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Merhabalar,
Ram kullanımı ve panele ait process lerin en düşük olduğu ücretli panel DirectAdmin diyebiliriz. cPanel in sunduğu eklentiler ile karşılaştırılamaz elbette. Ancak Plesk alabilecek bütçeniz var ise ve amacınız web site barındırmak ise DirectAdmin öneririz.
Saygılarımızla ...
Linux Hosting | Linux Reseller | VPS | VDS https://www.cliaweb.com - İletişim : +90 (850) 885 10 39
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
öğretmen.
-
-
Ad Soyad
B** Ş**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
tural beyin kendisinden sunucu almayı düşündüm daha önce evet plesk kurdu verdi ama verim alamadım ben.
bir de panesliz dedicated kurmak mantıklı mı _ 4 tb alan var panelsiz boş boş yatacak mı öyle :)
ovh plesk panelin lisansı ücretsiz veriyor dedicated sunucuda o yüzden kursam mı diye düşünmüştüm.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
öğretmen.
-
-
Ad Soyad
B** Ş**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
bakın aynı configrasyonla vesta cp panel ile digitaloceanda 40 dolarlık sunucuda anlık 300-400 kullancıyı görmüşken, gittim ovh den 4 katı sunucu aldım aynı verimin yarısını ancak alaibliyorum. bu neden olur digitalocean ssd vps leri benim bilgileirni verdiğim sunucudan iyi mi ? daha önce bunu görmesem diyeceğim ki script vs sıkıntılı başka sorunlar var.
ovh ye centos 6,5 ile vesta kurayım dedim centos 6,5 image yok ovh de.
Miller
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-