-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Ziraat mühendisliği
-
-
Ad Soyad
G** U**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhabalar host firmam hesbimi askiya aldi neymis efendim spam mail yapiyormusum.Benim spam mail yapmam icin sunucuya ait bir mail adresim olmasi gerekmiyormu ? Benim sunucuma ait bir mail adresim yok ben nasil spam mail yapabilirim baska turlu bunu anlamiyorum.Ve beni dava edeceklerini soyluyorlar boyle birseyin imkani varmi .Benim spam mail yapmama imkan yok arkadaslar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
serbest
-
-
Ad Soyad
I** Ç**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
hocam maili ne için kullanıyordunuz
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Ziraat mühendisliği
-
-
Ad Soyad
G** U**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Zaten sorun orda benim sunucuya ait bir tane mail hesabim yok ve mail kullanmiyorum cpanelden tekrar kontrol ettim benimepostam yok beni baslarindan savmak icin yapiyorlar simdi de tehdit ettiler dava edecegiz diye ben hukuki yaptirimlarimi ogrenmek durumunda kaldim su an
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
öğretmen
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
40, (%100)
hangi firma özelden yollayabilirmisin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
serbest
-
-
Ad Soyad
I** Ç**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
bişey çıkmaz hocam ozaman
Ek Olarak: bişey çıkmaz hocam ozaman
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Ziraat mühendisliği
-
-
Ad Soyad
G** U**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Yollayamam bu sefer hizmet sozlesmesine haykiri davranmis bulunurum benim merak ettigim mail hesabim olmadan benim sunucum nasil spam yapabilir bunu nasil kanitlayabilirler ? Sahte birseyler duzenleyebilirlermi
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Ziraat mühendisliği
-
-
Ad Soyad
G** U**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Benimle resmen dalgagciyorlar sava edecegiz diyorlar bu firmayi dava etmek istiyorum ne tur kayitlar istemeliyim bu is mahkemeye dayanacaksa bunu ben yapicam 20-30 tl verip elaleme 505 yazisi guzel olmus dedirtip kendimi gulunc dusurmemi gectim bu adamlar birde dalga gecer gibi beni bidaha olursa suresiz kapatir dava ederiz diyorlar hukuksak olarak istemem gereken kayitlar nedir acaba ?
Yasin
Domain Expert
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Domain Expert
-
-
Ad Soyad
Y** S**
-
-
-
Ticaret
39, (%100)
Sunucunuzdan spam mail gönderilmesi için hosting hesabında e-posta adresi oluşturulması gerekmez.
Hosting hesabınızda çalıştırdığınız script üzerinden gönderilen spam e-postalardan kaynaklı olarak hesabınız askıya alınmış olabilir.
Özellikle sitenizde lisanssız tema kullanıyorsanız; internetten indirdiğiniz tema dosyaları içerisinde 3. kişilerin spam mail gönderimine olanak sağlayan zararlı dosyalar yer alabilir.
mts
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Uykucu
-
-
Ad Soyad
S** U**
-
-
-
Ticaret
22, (%100)
Sunucunuzu aldığınız firma Türkiye firması mı peki ?