-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba Arkadaşlar
Woocommerce e-ticaret sitem var bu site içinde türkiyede Radoreden 5core Cpu (2ghz) ve 6 gb ram olan bir vps cloud hostingim var bu yapı altında 6 saniye yükleme süreleri alıyorum bu benim için çok yavaş anlamına geliyor. Sitemi Kinsta diye google cloud platformu kullanan premium managed bir hostinge transfer etmeyi düşünüyorum tek sıkıntı burda en yakın sunucunun frankfurtta olması bütün kullanıcılarım türkiyede bulunuyor pinglerle baktığımda frankfurt 54ms şu an ki radorede ise 4-6ms arasında zaman görüyorum bu büyük bir fark mıdır ? Ve bu büyük bir farksa türkiyede Medianovadan CDN hizmeti de almayı düşünüyorum bunu bu şekilde kapatabilir miyim ? Sizce hangisi daha faydalı olacaktır
-
-
Yaş/Cinsiyet
53 / E
-
Meslek
Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
D** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Site adresini pm den yollarsanız bir incelemek isterim.
xsafa
Developer
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Bilgisayar Müh. Öğr.
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
19, (%100)
Google cloud bana biraz tuzlu geliyor , sitenizin optimizasyon ayarlarıdna sıkıntı olabilir.
Yazılım işleriniz için -> contact@safayasar.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
xsafa
aslında o kadar da tuzlu değil yani radore ile arasında 70 TL kadar bir fark var arada cidden bir alt yapı farkı ve performans farkı varsa ödenebilir bir tutar aslında
myKnow
Sys & Network Sec
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Wordpress tabanlı siteler icin çözümler uretiyoruz. Site adresinizi iletirmisiniz inceleyelim.