Arkadaşlar öncelikle yorum yaptığınız için teşekkürler. Fakat sıkıntım şu ki konuda yazdığım amaçlarımı gerçekleştirebilir miyim sorusuna veya istediklerim konusunda net cevap yazan pek olmamış değil hiç olmamış :D Bu konudaki düşüncelerinizi de yazarsanız sevinirim.
Ni de zten hostingim var gayet kaliteli bir firma fakat ihtiyaçlarım için fazlasını sunuyorlar. Bakmıştım zaten araştırmamda ve pahalı geldi dediğim sebep yüzünden.
Forcerecon adlı üyeden alıntı
Hocam vps paylaştırılmış sunucu vds paylaşımsız sunucu diye biliyorum.Yani makinanın 2000 ghz işlemcisi varsa bunu sen ve diğerleri kullanabiliyor.Fakat vdsde sana 1000ghz işlemci verdilerse bunu o makinada sadece sen kullanıyorsun ve senden başkası erişemiyor diye biliyorum.VDS yi hız bakımından çokça öneriyorlar.
Peki en başta dediğim gibi istediğim şeyleri yapabiliyor muyum? Video önü intro koyma logo ekleme, upload, download, bu download ettiklerim kendi pc'me mi iniyor :D yoksa başka bir yere mi?
Özelden yazdım.
Umarım faydalı olur :D
kelebek adlı üyeden alıntı
Hocam tavsiyem vds fakat vps de alabilirsiniz. Yalnız ingiltere veya alamanya lokasyon öneririm trafik konusunda sıkıntı yaşamazsınız
Trafik konusu diyorsunuz, fakat benim hit manyağı olmuş sitelerim henüz :) mevcut değil. Bu yüzden amaçlarım başka. Bunlar için önerileriniz nelerdir?
Bakmıştım sh'ye ama mobilden. Pc'den de detaylı bakacağım. Dediğim asıl amaç için düşüncelerinizi alabilir miyim hocam?
Evet biraz öyle :)