-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
F** Ş**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
@worldww
Bende 8'de 3 iyi bir rakam :)
İlgi alanlarından yalnızca 1 tanesi bile uyuşması bilgi alışveriş trafiğimizin oluşmasına neden olabilir.
Teknoloji belki aşırı geniş olduğu için bunu es geçiyorum ancak yakında Seo hakkında püf noktaları konusunda kimsenin değinmediği alanlarda kendi deneme yanılma yöntemlerini bu forumda paylaşacağım.
İDDALIYIM. Özellikle tekrar söylüyorum. Kimsenin paylaşmadığı alanlarda yaptığım deneme yanılma yöntemiyle bulduğum isatatistiki verileri yayınlayacağım SEO konusunda.
Bunun dışında Wordpress konusunda yeni sayılırım. Her ne kadar 10 senedir aktif olarak kulalnıyor olsam da; Wordpress WooCommerce ile birlikte E-Ticaret sektöründe Wordpress ile de devam etmeyi uygun gördüm ve memnun da kaldım. Bu vesileyle Wordpress konusunda kendimi geliştirmeye çalışıyorum.
Mesela hemen bir soru sorabilirim bu konuda. :D
ParaKazan.com.tr - Ek iş yaparak para kazan ve yatırım araçları
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Student
-
-
Ad Soyad
D** B**
-
-
-
Ticaret
3, (%67)
Merhaba teorik fizik bölümünüz falan mı yoksa ilgi alanı mı sadece
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
İçerik Editörü
-
-
Ad Soyad
B** B**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Hoş geldiniz, iyi forumlar...
68136
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Hoşgeldiniz.
Kripto paralar ileri derecede ilgi alanım. Beyin jimnastiği yapabiliriz
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
F** Ş**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
@dogubaklaci İlgi alanım sadece. Bu konuda uzman değilim ama uzmanları olabildiğince takip etmeye çalışıyorum. Mete Atatüre'nin çalışmaları oldukça hoşuma gidiyor. Açıkçası bu konularda beyin fırtınası yapabilmek bile kolay iş değil. Daha doğrusu beyin fırtınası yapabileceğin insanları bulmak gerçekten çok zor. Bu ilgi alanı biraz nich diyebiliriz sanırım. Yok! ilgi alanı olan çok var ancak sadece belgesellerden öğrenen kişilerle de muhabbet 101 sınırından öteye gidemiyor. Ben bu konuda beyin fırtınası yapmaya sonuna kadar varım. Teorik fizikte de çok fazla dal var ancak parantez içerisinde kısmen genel başlıklarımı belirttim. Tabi o başlıkların dışında kalan herşeye de açığım.
@Mrtcn güzel bi arkadaşım daha oldu o zaman Python ilgi alanı olan. :)
@bekirbulut teşekkürler.
@ozan15 hoşbuldum. Güzell bir python'cu daha... Gittikçe çoğalıyoruz. Süper!
@Xdaapps teşekkürler hoşbuldum. Yakında dediğim gibi kriptoparalar konusunda detaylı anlatım sunacağım Youtube'da. Öncelikle blockchain'i anlatmayı düşünüyorum. Sonrasında diğer chain sistemlerini ve ico Erc20 Token'larını v.s işleyeceğim. Ancak bu video'nun hem kısa hem de blockchain'i 12 yaşındaki bir çocuğun anlayacağı dilde fakat aynı zamanda blockchain'i anlatırken ki kereken çalışma prensibini ve dolayısıyla çoğu insanın kafasını karıştıran terimleri de kullanmak istiyorum. Bu konuda bir önerin olur mu mesela? Eğer küçükte olsa bir cevap verirsen mini bir ayrıntıya gireceğim bu konuda ve olumlu olumsuz eleştirilerini isteyeceğim.
@Korkmaz fabrikalarda evet öyle. Biz de keyif 4.0'ı düşünüyoruz diyelim :D
ParaKazan.com.tr - Ek iş yaparak para kazan ve yatırım araçları
Link
WM Aracı
Kimlik Onayı
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Seo Danışmanı