lostyazilim

Forumdaki Herkese Merhaba

11 Mesajlar 1.921 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

onrokt onrokt WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 06.05.2015
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Tasarım
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad O** Ş**
  • Mesajlar 355
  • Beğeniler 102 / 47
  • Ticaret 32, (%97)
Öncelikle forumdaki herkese hayırlı Ramazanlar diliyorum.

Sizlerin arasına fazla zaman olmadı katılalı topu topu 1-2 aydır belki de. Herkesin kendine has özellikleri, hobileri, geliştirdiği ve geliştirmekte olduğu yanları vardır. Tabi ki karakter de önemli bu konuda. Ticari yapı bazen ön planda olsa da herkesin birbirine pozitif yönde bir şeyler katmasını umut ediyorum.

Her ne kadar polyanna tarzı iyi ve düşünceli tavırlar sergilesekte karşımızdakilere, gördüğüm kadarıyla malesef olumsuz, art niyetli ve bencil karakterli bazılar üyelerle karşılaşmamız mucize diyebilirim.

Ben şahsen domain konusunda elimden geldiğince forumdakilere yardımcı olmaya çalışıyorum. Alım, satım, analiz, değer ve hangisi doğru yatırım olur gibi kriterleri göz önünde bulundurarak sunmaya ve karşımdakileri memnun etmeye çalışıyorum. Tabi ki bu işin manevi olduğu kadar maddi bir yönü de oluyor. Satışlarda elimden gelen özveriyi gösteriyorum. Yatırımcı olsun, son kullanıcı olsun elimden geldiğince yönlendirme yapıyorum fakat anladığım insanlar da güvensizlik sorunu had safhada. Bir kaç örnekle açık arttırma sonucu kalan kişilerin parası olmadığı halde açık arttırmaya katılmaları ihalenin onlara kalması sonucu geri bildirim yapmamaları yapsalar bile ödeme olarak süre vermeden uzun vadede alacaklarını beyan etmeleri, biz alanadı işiyle profesyonel uğraşanları üzmekte. Her ne kadar takip ediyorlarsa ben elimden geldiğince her müşteri yani üyemin gönlünü hoş tutup memnuniyet çerçevesinde ticareti sonlandırıyorum.

Fakat şunu özellikle belirtmek isterim. Alanadlarında ne kadar kalite o kadar para demektir. Malesef kabul edilemez veya pahalı da gelse alanadları günümüzde belli bedellerle satılır duruma gelmiştir. Forumda kaç ader xxxx değer üzeri satış olmuştur incelemek lazım. Bazı şeyleri göz ardı etmeyelim. Value değeri elbette vardır bu alanadına göre değişir ama aslında alanadının değerini belirleyen verilen tekliflerdir.

Herşeyi ölü fiyatına almayı ummak, malesef ki sizinde elinizde ki ürünlerin değerinin ölü fiyatına gideceğinin kanıtı olur. Bu yüzden alan adı sektöründe forumda elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışcam herkese. Ki bu günlerde bakıyorum da bazı konularım taklit edilir düzeyde olmuştur. Bunu beni mutlu etti açıkcası. Bu foruma bu konuya hareket getirdiysem ne mutlu bana. Elinizdekilerin kıymetini karşılıklı bilmeniz sizin göstereceğiniz saygı çerçevesinde olur ancak. Bu gece alan adı satışı yapıp üyenin alan adı değişikliğini bilmediğini söylemesi üzerine şifre ve kullanıcı adını alarak bizzat kendim değişiklikleri onayladım ki bu ödemelerini almadığım alan adları içindi. Karşımızdakine elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum umarım sizde bu konuda bu alanda daha saygılı ve güzel şekilde karşınızdakilere davranırsınız.

Şu kısa dönemde bile forumda 60-70 alan adı satışı yapmış bulunmaktayım. Ödeme ve transfer işlemlerine özenle dikkatle çalışarak ticari memnuniyeti sağlamaktayım. Fakat lütfen ödemesini yapamayacağınız ve karşınızdakini aptal yerine koyacağınız diyaloglardan sakının. Bu size bir şey kazandırmadığı gibi bir dost bir yardımcı bir iyi niyeti su istimal etmek olacaktır.

Tekrardan herkese Teşekkürler ve Saygılar.
Alanadı konusunda cinsiyet, üye ayrımı yapmadan elimden geleni yapmaya çalışırım sizler için. Hayırlı Ramazanlar.
dimonotetra

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

Aleejhoan Aleejhoan Yol açık, yola çık! Kullanıcı
  • Üyelik 02.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Proje Uzmanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 1533
  • Beğeniler 230 / 380
  • Ticaret 135, (%100)
İyi niyetli yorumlarınız için teşekkürler, gayretinizi görüyorum sık sık denk gelmekteyim. İyi satışlar ve iyi forumlar dilerim :)

http://www.alicankosedag.com.tr

• Üyelik 06.05.2015
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Tasarım
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad O** Ş**
  • Mesajlar 355
  • Beğeniler 102 / 47
  • Ticaret 32, (%97)

Aleejhoan adlı üyeden alıntı

İyi niyetli yorumlarınız için teşekkürler, gayretinizi görüyorum sık sık denk gelmekteyim. İyi satışlar ve iyi forumlar dilerim :)

Çok teşekkür ederim iyi düşünce ve dilekleriniz için hep beraber daha iyilerine.

MertBalci MertBalci WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 07.10.2012
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek .
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad M** B**
  • Mesajlar 2345
  • Beğeniler 758 / 757
  • Ticaret 434, (%100)
Hoş geldiniz, size de iyi ramazanlar.
Uzun zamandır alan adı sektöründe gözüme çarpıyorsunuz. Kaliteli hizmet verdiğinizi düşünüyorum. Başarılar.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 06.05.2015
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Tasarım
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad O** Ş**
  • Mesajlar 355
  • Beğeniler 102 / 47
  • Ticaret 32, (%97)

MertBalci adlı üyeden alıntı

Hoş geldiniz, size de iyi ramazanlar.
Uzun zamandır alan adı sektöründe gözüme çarpıyorsunuz. Kaliteli hizmet verdiğinizi düşünüyorum. Başarılar.

Çok teşekkür ederim MertBalci elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum. Alan adı alım satım konusunda en kaliteli alanadlarını ve hizmetleri sizlere sunmaya devam edeceğim.

meclisiala meclisiala Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 17.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Blog
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad M** B**
  • Mesajlar 759
  • Beğeniler 649 / 185
  • Ticaret 65, (%100)
Hayırlı ramazanlar.

• Üyelik 06.05.2015
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Tasarım
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad O** Ş**
  • Mesajlar 355
  • Beğeniler 102 / 47
  • Ticaret 32, (%97)

Cümlemize meclisiala. İnşallah herkese bol rızık sağlık mutluluk ve huzur nasip eyler Ramazan.
meclisiala

kişi bu mesajı beğendi.

FurkanKandemir FurkanKandemir WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 25.05.2015
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Web Yazılım Uzmanı
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad F** K**
  • Mesajlar 833
  • Beğeniler 0 / 287
  • Ticaret 13, (%100)
Hoş geldiniz Hayırlı Ramazanlar.
Güzel konulara değinmişsiniz ölü fiyat olayı sadece hosting vb. durumdalarda değil her alanda mevcut.
Tabiri caizse işi bilmeyen arkadaşlar fiyatları düşürerek hem kendilerine hem de bize zarar veriyorlar.
Özel yazılım php isteyen bir müşteriye ben 1500 tl fiyat verirken domain hosting her şey dahil başkası 250 tl fiyat verince müşterilerde ikilemde kalıyor. Piyasa fiyatı düşüyor. [Daha sonra müşteri pişman...]
Açık arttırma gibi durumlar içinde bir çözüm bulunması gerekli gibi.

Kazanmak için paylaşmak gerekir. Müşteriyle iş yapmasak bile bilgilerimizi paylaşmak tavsiye vermek bizim yararımıza, çizgimizi bozmayalım :)

• Üyelik 06.05.2015
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Tasarım
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad O** Ş**
  • Mesajlar 355
  • Beğeniler 102 / 47
  • Ticaret 32, (%97)

FurkanKandemir adlı üyeden alıntı

Hoş geldiniz Hayırlı Ramazanlar.
Güzel konulara değinmişsiniz ölü fiyat olayı sadece hosting vb. durumdalarda değil her alanda mevcut.
Tabiri caizse işi bilmeyen arkadaşlar fiyatları düşürerek hem kendilerine hem de bize zarar veriyorlar.
Özel yazılım php isteyen bir müşteriye ben 1500 tl fiyat verirken domain hosting her şey dahil başkası 250 tl fiyat verince müşterilerde ikilemde kalıyor. Piyasa fiyatı düşüyor. [Daha sonra müşteri pişman...]
Açık arttırma gibi durumlar içinde bir çözüm bulunması gerekli gibi.

Kazanmak için paylaşmak gerekir. Müşteriyle iş yapmasak bile bilgilerimizi paylaşmak tavsiye vermek bizim yararımıza, çizgimizi bozmayalım :)

Teşekkür ederim, forumda alıcıların güvenini kazanmak adına yapılan işlemlere yorumlara bakılıp en azından kafada bir düşünce olabiliyor. Satıcı olarakta verilen hizmetin kalitesini her iş yapımında belli ederek referans elde edip, hizmet bedelinizi sabit ve piyasadakilerin tepkilerinden şaşmadan korumak gerek. Çünkü illa ki ucuz işin kalite hacmi de düşük olacaktır. İnsanlar zamanla tutarın fazla olmasına rağmen demeden aslında normal ölçülerde olduğunu anlayacağını umuyorum. Açık arttırmalara değinecek olursak bence muhakkak rezerve satış fiyatı konulmalı. Kaliteli alan adlarını da korkmadan satıcı olarak açık arttırmaya çıkarmalıyız. Ölü değerine gidecek bir domaini açık arttırmaya çıkarmaya ürküyoruz. Ben elimden geldiğince piyasaya bu konuda hareket getirip fiyat çıtasını hem alıcı hem satıcı adına tatminkar seviyelerde tutmaya çalışacağım. Tekrar Teşekkürler Saygılar

tashift00 tashift00 WebYapımcısı Kullanıcı
  • Üyelik 04.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 24 / E
  • Meslek SEO & Grafik
  • Konum Konya
  • Ad Soyad A** T**
  • Mesajlar 1447
  • Beğeniler 188 / 280
  • Ticaret 62, (%100)
Hoş geldiniz. Keyifli vakit geçirmenizi temenni ederim.

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al