ToTeM
Asabi ...
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Tekniker
-
-
Ad Soyad
S** Ş**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
PCMark02 ile 9712 / 20114 puan alarak Türkiye DH Overclock sıralamasın da yer aldım ve birçok kişi sizin gibi yok sıvı soğutma, yok kuru buz v.s denerken ben bunu Zalman bir fanla yaptım.
Hava soğutma iyi olduktan ve saat ayarları stabil çalıştıktan sonra sıvı soğutmaya falan gerek yok. Hem ne kadar zorlayacaksın ki sıvı soğutma kullanacaksın? Yarışmaya mı gireceksin? Profesyonel bir sıvı soğutma dediğin olay zaten 1.000$ dan başlıyor.
Bence makul bir bilgisayara bu kadar çok yüklenmeyin ...
grsy
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
22, (%95)
ne gerek var kasaya alt bir sunta üstüne monte et
hesap satış
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenciyim
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
i5 4690 işlemci olarak işini görür bence. Zaten intel işlemcili sistem bütçeyi baya arttırıyor yok ben profesyonel çalışmak istiyorum dersen i7 modellerini tercih edebilirsin. GTA 5'i yüksek ayarlarda oynamak istersen nvidia gtx 980 alman gerekecek. İşlemciyi aldığın gibi OC yapmana gerek yok zaten i5 ve üstü modellerde turbo boost olarak geliyor. OC yapmadığın sürece ekstra fana bile ihtiyacın olmayacaktır. İntel işlemcileri çok aşırı ısınmıyor bana kalırsa. Bende intel i5 4670 var. Stock olarak kullanıyorum 2-3 saat oyun oynayınca 50 derece görüyorum onun dışında boştayken 30 derece civarı takılıyor. Tabiki tercih edeceğin kasanında soğutma ve hava sirkulasyonuda önemli. Her kasa aynı derecede soğutma yapmaz mesela.
Monitör olarak Casper tercih etme. Samsung tercih edebilirsin isteğine göre. Özellikle HDMI ve Full HD olmasına dikkat etmelisin.
www.batuhankilinc.com Kişisel blogum