lostyazilim

3000tlye sistem Öneriniz

31 Mesajlar 3.216 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

MaMiFilm MaMiFilm WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 02.11.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Yazar
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** Ç**
  • Mesajlar 558
  • Beğeniler 55 / 139
  • Ticaret 0, (%0)
Oyun oynayacaksanız işlemciden çok ekran kartını yüksek tutun, tercih ettiğiniz işlemciye gerek yok bunun yerine 1000 - 1500 TL civarı bir ekran kartı tercih edin, işlemciyi 750 civarında tutun her türlü işinizi görür.

Profesyonel makale hizmeti için iletişime geçebilirsiniz.
wmaraci
reklam

seokafasi seokafasi Herkes Seo kafasi .. Kullanıcı
  • Üyelik 15.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek seo
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad i** K**
  • Mesajlar 182
  • Beğeniler 4 / 21
  • Ticaret 0, (%0)
kesinlikle 200+GB ssd
Kesinlikle ddr4 Ram

seo mu ? bu neyin kafasi ?

msdselim msdselim tryemek.net Kullanıcı
  • Üyelik 15.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Konya
  • Ad Soyad M** D**
  • Mesajlar 2046
  • Beğeniler 493 / 197
  • Ticaret 28, (%100)

Mrkurt adlı üyeden alıntı

hocam 4790K 'ile ne yapacaksınız :D , amd başvurun fx 6300 ve üstü bir işlemci ve anakartı'da ona göre am3 soket olacak şekilde alsanız bile onun yanında 500 r7 serisinden 2gb veya üzeri herhangi bir kart taksanız , gta 5 ' i fullde oynarsınız.Aman aman bir grafik yok gta'da gösterilenden oldukça düşük.

Amd islemci bu saatten sonra almam hocam

MaMiFilm adlı üyeden alıntı

Oyun oynayacaksanız işlemciden çok ekran kartını yüksek tutun, tercih ettiğiniz işlemciye gerek yok bunun yerine 1000 - 1500 TL civarı bir ekran kartı tercih edin, işlemciyi 750 civarında tutun her türlü işinizi görür.

Oyunu cok sık oynayan biri degilim o yuzden islemciyi yuksek tuttum

seokafasi adlı üyeden alıntı

kesinlikle 200+GB ssd
Kesinlikle ddr4 Ram

Ssd 120 gb olarak almayi düşünüyorum

Mrkurt Mrkurt Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 23.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Bilgisyar / Teknik Servis
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 94
  • Beğeniler 49 / 9
  • Ticaret 0, (%0)
o sistemde ram'in kapasitesi önemli değil ddr4 değilde 8 veya 16 gb çift kanal kullanacak şekilde ddr3 1600mhz alsanız yetecektir.Kapasiteyi hız karşılamaz .120SSD' alırsanız windowsu içine kurun ve hızlı çalışmasını istediğiniz programlarıda içine kurarsınız.Ekran kartı olarak msi'ın twinfrozer gtx760 gddr5 256 bit 2gb OC öneririm.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 15.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Konya
  • Ad Soyad M** D**
  • Mesajlar 2046
  • Beğeniler 493 / 197
  • Ticaret 28, (%100)

Mrkurt adlı üyeden alıntı

o sistemde ram'in kapasitesi önemli değil ddr4 değilde 8 veya 16 gb çift kanal kullanacak şekilde ddr3 1600mhz alsanız yetecektir.Kapasiteyi hız karşılamaz .120SSD' alırsanız windowsu içine kurun ve hızlı çalışmasını istediğiniz programlarıda içine kurarsınız.Ekran kartı olarak msi'ın twinfrozer gtx760 gddr5 256 bit 2gb OC öneririm.

1600mhz 2x4 gb ddr3 ram alacağım hocam
windows ile gta 5 tarzı oyunları ssd kurarım büyük ihtimal zaten win 20gb gta5 de 65 85 etti kalan 40a da sürekli kullancaım dosyalar ve 1-2 daha oyun kursam bana fazlasıyla yeter gibi
gtx 760 asus r9 280x ve gtx 960 gaming bu 3ü arasında kararsızım

seokafasi seokafasi Herkes Seo kafasi .. Kullanıcı
  • Üyelik 15.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek seo
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad i** K**
  • Mesajlar 182
  • Beğeniler 4 / 21
  • Ticaret 0, (%0)

msdselim adlı üyeden alıntı

Amd islemci bu saatten sonra almam hocam

Oyunu cok sık oynayan biri degilim o yuzden islemciyi yuksek tuttum

Ssd 120 gb olarak almayi düşünüyorum

SSD 120 benim.
Office ve adobe + gerekli yazılımlar frameworks vs 100 gb alan kaplıyor. Web den indirdiğimiz dosyalar masaüstü derken şişiyor

Bir geliştirici (developer) iseniz bir çok yazılıma ihtiyaç duyuyorsunuz ve 120 gerçekten yeterli gelmiyor.

seo mu ? bu neyin kafasi ?

ToTeM ToTeM Asabi ... Kullanıcı
  • Üyelik 18.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Meslek Tekniker
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad S** Ş**
  • Mesajlar 120
  • Beğeniler 2 / 12
  • Ticaret 9, (%100)
Kim demiş ki "3.000 TL verince SSD olmazsa gülerler" diye : ))

3.000 TL profesyonel kullanıcılar için çok bir para değilken hele ki oyunlarla haşır neşir olanlar için hiç para değil.

Buyurun benim kullandığım sistem:

AMD FX 8350 + COOL MASTER HYPER 212EVO
GIGABYTE 990FXA-UD5 AM3+ 2000 MHZ
GSKILL 4x4GB RipjawsX DDR3 1866MHz CL10
Sapphire 6850 256 Bit (Eski sistemimden kaldı, emekliye ayırmaya kıyamadım)
OCZ ZT 650 80+ PSU
Pioneer DvD-Rw
ASUS 23" MX239H Monitör
Creative S.B Omega 3D
Logitech G 700 / K 350
Tunçmatik 2 KVA UPS

Sistemimi fazla zorlamayı sevmem ama istediğimde bende full çözünürlük GTA 5 oynayabiliyorum : )) ve SSD ye ihtiyaç duymuyorum. Tamam SSD olsa sistem 2 dakikada açılacağına 30 saniyede kendine geliyor, Benchmark testlerinde uçuyor, belki grafik çalışanlar için ekstra avantajlar barındırıyor ama ben bu sistemde 3 X 2 TB. Seagate Sata 3 kullanıyorum ve kullanmakta zorundayım. Harici olarak USB 3.0 kullandığım halde internal kadar hızlı olmuyor ama sisteme birde SSD takamam : ).

SSD olmamasının tek dez avantajı benim için bu;

başkada bir eksiğini yaşamadım. Bu arada bu alınmış olan Benchmark sistem ful doluyken de boşken de değişmiyor. Sonuçlar hep aynı ...

• Üyelik 15.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Konya
  • Ad Soyad M** D**
  • Mesajlar 2046
  • Beğeniler 493 / 197
  • Ticaret 28, (%100)

seokafasi adlı üyeden alıntı

SSD 120 benim.
Office ve adobe + gerekli yazılımlar frameworks vs 100 gb alan kaplıyor. Web den indirdiğimiz dosyalar masaüstü derken şişiyor

Bir geliştirici (developer) iseniz bir çok yazılıma ihtiyaç duyuyorsunuz ve 120 gerçekten yeterli gelmiyor.

Şimdilik yeter gibi hocam para olunca bi 240 daha takarız :)

ToTeM adlı üyeden alıntı

Kim demiş ki "3.000 TL verince SSD olmazsa gülerler" diye : ))

3.000 TL profesyonel kullanıcılar için çok bir para değilken hele ki oyunlarla haşır neşir olanlar için hiç para değil.

Buyurun benim kullandığım sistem:

AMD FX 8350 + COOL MASTER HYPER 212EVO
GIGABYTE 990FXA-UD5 AM3+ 2000 MHZ
GSKILL 4x4GB RipjawsX DDR3 1866MHz CL10
Sapphire 6850 256 Bit (Eski sistemimden kaldı, emekliye ayırmaya kıyamadım)
OCZ ZT 650 80+ PSU
Pioneer DvD-Rw
ASUS 23" MX239H Monitör
Creative S.B Omega 3D
Logitech G 700 / K 350
Tunçmatik 2 KVA UPS

Sistemimi fazla zorlamayı sevmem ama istediğimde bende full çözünürlük GTA 5 oynayabiliyorum : )) ve SSD ye ihtiyaç duymuyorum. Tamam SSD olsa sistem 2 dakikada açılacağına 30 saniyede kendine geliyor, Benchmark testlerinde uçuyor, belki grafik çalışanlar için ekstra avantajlar barındırıyor ama ben bu sistemde 3 X 2 TB. Seagate Sata 3 kullanıyorum ve kullanmakta zorundayım. Harici olarak USB 3.0 kullandığım halde internal kadar hızlı olmuyor ama sisteme birde SSD takamam : ).

SSD olmamasının tek dez avantajı benim için bu;

başkada bir eksiğini yaşamadım. Bu arada bu alınmış olan Benchmark sistem ful doluyken de boşken de değişmiyor. Sonuçlar hep aynı ...

haklısınız oynarsınız hocam ama amd baya geriden takip ediyor işi ekran kartında belki iyi ama işlemcide tavsiye etmiyorlar
işlemcim %90 (Allahın izniyle tabiki) i7 alacağım
ama ekran kartında amd de tercih edebilirim

YazilimciHoroz YazilimciHoroz Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 24.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Yazılım
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** Ç**
  • Mesajlar 422
  • Beğeniler 25 / 98
  • Ticaret 3, (%100)
o.c yapacaksın ve normal fan soğutma aldın demek. 1 saatte yanar pc. burada bilgiden yararlanmak istiyorsunuz sonra adamların paylaştığını beğenmiyorsunuz. eğer bu işi bilseydiniz konu açmazdınız. ve 3bin tlye i7 li bir makine ve gta için biraz zor. anakart 600tl, işlemci 1100tl, ekran kartı 600tl (gtx 960) dedinmi bunlare zaten direk kitliyor 2bin tlyi. o yüzden birazdaha biriktir öyle al. sıvı soğutma almadığın sürece o.c u bırak oyun oynayamazsın yüksek oyunları

• Üyelik 15.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Konya
  • Ad Soyad M** D**
  • Mesajlar 2046
  • Beğeniler 493 / 197
  • Ticaret 28, (%100)

Yazilimci Horoz adlı üyeden alıntı

o.c yapacaksın ve normal fan soğutma aldın demek. 1 saatte yanar pc. burada bilgiden yararlanmak istiyorsunuz sonra adamların paylaştığını beğenmiyorsunuz. eğer bu işi bilseydiniz konu açmazdınız. ve 3bin tlye i7 li bir makine ve gta için biraz zor. anakart 600tl, işlemci 1100tl, ekran kartı 600tl (gtx 960) dedinmi bunlare zaten direk kitliyor 2bin tlyi. o yüzden birazdaha biriktir öyle al. sıvı soğutma almadığın sürece o.c u bırak oyun oynayamazsın yüksek oyunları

i7 yerine sıvı soğutma ve ekran kartı almayı düşünüyorum i5 de işimi görür herhalde

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al