-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Muhasebe, Blogger
-
-
Ad Soyad
H** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Millet klavyeyi komple kaldıracak teknolojiye geçti biz ancak klavyeden tuş kaldırıyor veya üzerinde ki yazıyı değiştiriyoruz :) Neyse ufakta olsa güzel adım. F klavye dayatması da uzun zamandır saçma geliyor bana.
www.hakancolak.com
27207
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Çok çok yerinde bir karar. Hem klavye öğrenimi de çocuklar için kolaylaşır.
Bunlar evrensel sembollerdir, bizi geri bırakır tarzında söylemler de var ama şunu söyleyeyim. Rusya olsun Japonya olsun Çin olsun, bunlar hep kendi alfabelerini kullanıyorlar. Klavyeleri de kendilerine özel. Ama dünyanın en güçlü ülkeleri. Başarı için illa başarılı olanları taklit etmek gerekmiyor.
Biz TL simgesi için bilgisayarımıza program kuruyoruz, font yüklüyoruz ama dolar simgesi çoktan klavyeye konulmuş ve program yazarken olmazsa olmazlardan biri.
30958
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Önce eğitim sisteminde ki zorunlu eğik yazı düzeltilmeli. Çocuklar düz yazı okumakta güçlük çekiyor...
sefolee
www.GamerTr.com
Telefon Onaysız
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
CEO
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Yerinde bir karar olmuş. Hükümetin kararı olduğu için eleştirilmiş. Kimin olursa olsun Türkçe'mize sahip çıkmak için atılan her adıma destek vermemiz gerektiği kanısındayım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisliği
-
-
Ad Soyad
Ö** Ü**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
bütün gezegende "delete" delete' dir, "enter" enter'dır, "space" space'dir falan filan. Saçmasapan işler yapıyorlar.