Asus ZenFone Max’in yeni versiyonu niteliğinde olan Zenfone Pegasus 3 modeli 4100mAh büyüklüğünde bataryaya sahip.

Performans muhteşem fiyatı uygun cihazlar denince akla gelen Asus, geçtiğimiz günlerde ZenFone 3‘ü tanıtmış büyük beğeni toplamıştı. Türkiye’de de hayran kitlesi fazlasıyla bulunan ZenFone Max ile de orta seviye bir telefona 5000mAh gibi koca bir batarya koyarak uzunca bir kullanım süresi sunan bir cihaz ortaya çıkarmıştı.

Bugünlerde ise ZenFone Pegasus 3 adlı yepyeni bir model tanıtan Asus, 4100mAh değerindeki bataryası ve orta şekerli donanımı ile yeni bir fiyat/performans canavarı yolunda ilerliyor.



ZenFone Pegasus 3 teknik özelliklerinden bahsedecek olursak; 5.2 inç büyüklüğünde HD bir ekran, MediaTek MT6737 çipseti ve ARM Mali-T720 MP2 grafik işlem biriminden gücünü alıyor. 2GB ve 3GB RAM modellerine sahip olacak telefonda 16GB ve 32GB depolama yer alıyor. 13MP arka 5MP ön kamerası bulunan cihazın 4.100mAh da bataryası bulunuyor. Tasarım açısından Asus ZenFone Pegasus 3, oldukça şık bir model.

Bunun yanında 8.6mm gibi bir incelik ve 158 gr da ağırlığa sahip olan cihaz çift simkart desteği de sunuyor. Cihazı 200 Dolar gibi oldukça uygun bir fiyata piyasaya sokan Asus, Türkiye’te gelmesi halinde 750TL civarında bir fiyat ile geleceği tahmin ediliyor.


www.todaystechno.com