-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Türkolog
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Arkadaşlar şimdi internete başvurduğunuzda bağlamaya geliyorlar ya, geldiler az önce kablolara bişeyler yaptılar filan sonra elektrikçi çağrın bunu takcak o diyip gittiler. Daha öncede bu sekilde elektrikci cagırın diyip gitmislerdi elektrikçiye ayrıyetten 30 TL vermistim, suan yine 30 TL filan vercem galiba. Bu adamların görevi bunu yapmak değil mi yoksa elektrikçilerle anlaşıyolarmı anlamadım ben durumu. Eğer yapması kolaysa ben yapabilirmiyim bilenler yardımcı olursa sevinirim
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
D** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Elektrikçiyle ne işi var ki :) internet (tlf) kablosunu dışarıdan evin içine getirdin mi tamamdır gelen kabloyu modeme takacan eğer splitter yoksa direkt modeme takacan var ise ona takacan ordan modeme takacan sonra bilgisayarla modemi bağlayacan bütün (adsl,enternet,power,lan) ışıkları yanınca pc den modem arayüzüne girecen sana verdikleri kullanıcı adı şifresini yazacan. Kaydedecen bu kadar
Mobil den yazıyorum sürç-ü lisan eylediysem affola..
دولتْ علیّه عثمانیّه
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
C** T**
-
-
-
Ticaret
1, (%0)
Aşağıdan kabloyu 3.kata kendim çektim, modeme bağladım. Sende yapabilirsin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Firma Rehberi
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
31, (%100)
Internet firmasının senin için kutuya getirdiği kabloyu evinizin telefon kablolariyla birleştirmek lazım. O kutunun içinde hangisi sizin evin telefonu bunu biliyorsan gerisi kolay. Telefonda bile tarif edebilirim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Firma Rehberi
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
31, (%100)
Dışarıdan kablo çek elektrikciye para verecegine kablo alıp modeme kadar çek internet hızın çok iyi olur.