NETEOR
neteor.com.tr
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
A** D**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
selam arkadaşlar,
öncelikle mağazanın ismini yazmıyım fakat bu senetle falan satış yapan malum yerler, siz anlayın. 27 ağustos cumartesi günü yeni bir bilgisayar aldım, aldım almasına fakat 2 gün sonra evinize gönderilir dediler, bende tamam dedim. 2 gün geçti bilgisayar ortada yok, 3. gün aradım ürün 5 gün içinde gönderilecek dendi, 1 saat sonra aradılar mağazaya gelip sizin almanız lazım ürünü dediler, ertesi gün (31 ağustos) sabah saatlerinde mağazaya bilgisayarı almaya gittim. oradaki bayan kontrolleri yapıp öyle vereceğini söyledi, bende o sıra aldığım bilgisayarın teşhir olanını inceliyorum, tanıtımında 2 TB HDD ve 500 GB SSD olduğu yazıyordu fakat masaüstüne eriştiğimde SSD'den eser yok. oradaki bayana bunda şimdi ssd yok mu diye sordum, "yok, ama orada öyle yazıyor" dedi. neyse dedim artık aldık ürünü. (niye böyle bişey yaptıysam, heralde heyecandan olsa gerek :D)
her neyse ürünü kullanmaya pek vaktim olmamıştı taki bugün (04 eylül). mağazanın websitesinde aldığım bilgisayarın satış sayfasını inceledim. ekran kartı kısmına "amd radeon r9 m365x", fakat benim elimdeki bilgisayarın ekran kartı "amd radeon r7 m380".
benim iade etme sebebim sizlerinde anlamış olduğu üzere bana vaad ettikleri özellikleri sunmuyorlar. birde üstüne üstlük crackli office yüklemeleride cabası. benim satın aldığım fiyatın içinde windows'da mevcut fakat laptopın altında üstünde ürün anahtarı etiketi bulunmuyor.
sizce bunun geri iadesi mümkün mü? yarın sabahtan yine mağazaya gidip ürünü iade etmeye çalışacağım, yinede sizden fikir almak istiyorum. teşekkürler.
+ yazıya eklemeyi unutmuşum; bilgisayarın cd okuyucusu açılmıyor, zırrrrr diye ses çıkarıyor sürekli.
-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / K
-
Meslek
Anne
-
-
Ad Soyad
F** B**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Merhaba, hayırlı olsun mu geçmiş olsun mu ne diyim bilemedim aslında tüketici haklarında 15 gün cayma hakkı vardır ama pc ,telefon gibi elektronik cihazları Bimeks hariç hiç bir satıcı geri iade almaz servise gonderir hataliysa değiştirir ancak evsop gibi senetle satış yapan yerler ,çalışanlarla değil direk mudurleriyle görüşün muhtemelen iade alır size hediye çeki verirler
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Editör, Acil tıp teknisyeni
-
-
Ad Soyad
Y** E**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Hocam bu kontrolleri nasıl yapıyorsunuz
NETEOR
neteor.com.tr
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
A** D**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
güç kullanım geçmişini soruyorsanız bilgisayarın içinde hazır gelen bir yazılım, adı "toshiba eco utility" diye geçiyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / K
-
Meslek
Anne
-
-
Ad Soyad
F** B**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Belki daha önce biri almış geri iade etmiş yada size teşhir ürününü vermiş olabilirler siz yarın gidin mudurleriyle görüşün iade edip hediye çeki istiyorum deyin
-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / K
-
Meslek
Anne
-
-
Ad Soyad
F** B**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Rica ederim kardeşim, yanlız hediye çeki dediğim şey : iade ettiğiniz ürün parası kadar sizi borclandiriyorlar pc yerine başka bir ürün alacaksınız mecbur
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Yazılım Mühendisi
-
-
Ad Soyad
F** A**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Bilgisayarı formatlamamışlar dahi, üzerine kurmuşlar tekrar.. Hocam iade edin hediye çeki falan da almayın direkt ücret iadesi...