Arkadaşlar merhaba,
Bugün teknosaya gittim laptop bakıyordum sadece internete girmelik düşük özellikli bir şey. Yetkili birisinden yardım istedim kampanyalı ürün var mı diye sordum. O da bana ellerinde son kalan diğerlerinden "çok daha iyi" olan lenovo amd işlemcili laptop çıkardı. Kutusu açılmıştı getirdi gösterdi. Özelliklerini saydı 4 çekirdek 1.7 ghz işlemcisi var dedi, benim baktığım laptop 2 çekirdek 2.16 ghz di, fiyatları aynı olduğu için ben de adamın sözüne güvendim getirdiği laptop ı aldım. Eve geldim kurdum windowsu, bi klasörü açayım dedim 4-5 saniyede açıyor acayip yavaş her şey ölüm gibi. Özelliklere bakayım dedim 1.35 ghz olduğunu gördüm.
Şimdi ben bu bilgisayarı geri vermek istiyorum bana yanlış bilgi verdi, kabul ederler mi? Kutu ve ambalajları sökmedim her şey duruyor sadece windowsu kurmadan önce kutuya bi baksaydım keşke dedim. Şimdi ben bunu ilk haline döndürüp kutuya koyup geri vermek istiyorum açmadım hiç diyeceğim. Yoksa kendilerini haklı görecekler biliyorum. Ne yapabilirim windows 8.1 kurulu ayarları yaptım sadece geri döndürmek istiyorum ?