[SIZE=3]Eylül ayında tanıtılması beklenen iPhone 11’in tasarımı, Rus şirket Caviar tarafından şimdiden ortaya çıkarıldı.


Apple’ın Eylül ayında tanıtmayı planladığı iPhone 11’in tasarımı, Rus kılıf üreticisi Caviar tarafından şimdiden yayınlandı. Şirket, tanıtımı beklemeyerek yeni amiral gemisinin özel tasarım versiyonlarının fotoğraflarını paylaştı. Prototipe dayalı bu tasarımda gerçek meteor parçaları, gerçek ay taşı, birkaç değerli taş ve gerçek bir Tourbillon saat bulunuyor.
Bütün bu değerli taşların bir araya geldiği tasarım, tam olarak 49.990 dolar değerinde olacak ve sadece bir adet üretilecek.

Dünya üzerinde yalnızca 1 adet olacak olan özel iPhone 11:



Bu tasarımı maddi olarak karşılayamayacak kullanıcılar için daha ucuz yollu tasarımlar da ön siparişe sunulacak. Örnek olarak arkasında oyulmuş taş ve titanyum ile bir uyduyu andıran iPhone 11 Explorer tasarımı, 4.400 dolar olacak.
Aralarında "Rus ve Sovyet astronotlarının gururlu bir kutlaması" olarak adlandırılan ve gerçek uzay gemisinin parçalarından yapılmış küçük bir Soyuz-MS-01 maketi bulunan seçenekler de bulunuyor.

Telefon üreticilerinin müşterilerine telefon hakkında bütün detayları vereceğini düşünebilirsiniz ancak Caviar şirketi, müşterilerden önce bunu biliyor hatta bir telefon için 50.000 dolar istiyor. Artı olarak Caviar şirketinin sadece internette dolaşan sızıntılardan bu tasarıma ulaşmadığını söyleyebiliriz[/SIZE]


Kaynak