BurakRenc
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Creative Director
-
-
Ad Soyad
B** R**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Sosyalex vardı bide bi ara :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
.
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
434, (%100)
İlk zamanlarında da çok beğenmiştim, şimdide çok beğeniyorum. Kendilerini çok geliştirdiler. Bunca yıkıcı eleştirilere rağmen devam edebiliyorlar, çok büyük başarı bence.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Endüstri Mühendisi
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
19, (%95)
yine şu isim neden ingilizce tartışması :(
27207
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Facebook ile pek alakası yk, Twitter Clone desem yeridir. Birde her site açan Türkiye'nin ilk bilmemne sitesi diye yazıyor. Benim hoşuma gitmedi. Dilini Türkçe yaptım, title yine ingilizce kaldı. Profil fotoğrafları çok bozuk görünüyor. Bir aktivasyon maili geldi, aynı HTML içerik alt alta 6 kere sıralanmış şekilde. İlk dördüne tıkladım hesap aktifleşmedi, beşincisinde link anca çalışabildi. Olmamış. Bildiğin Twitter. Hastagına kadar. Türklere özgü birşey hiç yok. Kullanmayı gerektirecek öne çıkan bir tarafını göremedim.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Makine Mühendisliği Öğrencisi
-
-
Ad Soyad
O** U**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Türkçe olması çok mantıksız işte biz türklerden bu yüzden bi halt olmaz domain tabiki ingilizce olcak sizin vizyonunuz dar dünya markası olcak eğer yerli bir şirkette sahibi türkse ve kimseye satmıycaksa bu projeyi sunucular türkiyede barınıyosa bana yeter
Dipnot: çakma facebook gibi duruyor :D
32095
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
sonuçta bi facebook değil, yada bir twitter, vs vs adamlar 2000 yılından beri bu iş üzerinde adamlar yeni işe atılacak ve bunlara rakip mi olacak ? güldürmeyin bu popülerlikteki siteleri geçemezsiniz ancak mucizevi ve eşsiz, sıradan olamayan bir sistemle gelirseniz belki ki bu site köşesinden bile geçmiyor
yakupqqq
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
üniversite öğrencisi
-
-
Ad Soyad
Y** K**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
orjinal bişey değil. mesela benim kullandığım identi.ca vardı. çoğunluğu linux meraklısı ve geliştiricisi olan bi platformdu. linux ile ilgili en taze bilgileri alıyordum. ama malesef kapandı.
burada facebooka rakip geliyor... sanki ilkmiş gibi lanse ediliyor ama en az 10 tane türk yapımı site gördüm, taklitten öteye gidemiyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
teknoloji öğretmeni
-
-
Ad Soyad
** **
-