lostyazilim
tr.link

General Mobile Discovery Güncellemeleri Beni Deli Ececek

12 Mesajlar 1.436 Okunma
acebozum
tr.link

Tevfik Tevfik tevfik.org Kullanıcı
  • Üyelik 09.09.2012
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Satış Pazarlama
  • Konum Kayseri
  • Ad Soyad T** A**
  • Mesajlar 3627
  • Beğeniler 1125 / 1130
  • Ticaret 73, (%100)
Merhabalar, General Mobile Discovery kullanıyorum (4 GB) açık olmam gerekir ise Android telefonlarda ilk defa bunu kullanıyorum. Ama öyle bir telefon ki Google uygulamalarında güncelleme istiyor, yeterki hafıza yok diyor. Taşınabilecek her şeyi sanırım hafıza kartına taşıdım, yine de yeterli hafıza yok diyor ve güncellemiyor.. Ne yapmam gerekiyor bu telefonla? İlerleyen zamanlarda değişeceğim de şu an için bir önerisi olan var mı?

kişisel bloğ • tevfik.org
wmaraci
reklam

ismail03 ismail03 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 28.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Ameliyathane Hemşiresi
  • Konum Afyon
  • Ad Soyad I** Ç**
  • Mesajlar 2633
  • Beğeniler 344 / 487
  • Ticaret 12, (%100)
SD maid ile (rootluysa) bi taratın çözüm bulamadınız
Root uninstaller ile google arama ve gereksiz gördüğünüz uygulamaları önce yedekleyin kaldırın dikkatli olun
4GB alanda 180mb ve üstü alan varsa günceller normalde paket yükleyicisinde verileri temizle deyin [Ayarlar / uygulamalar/tümü /paket yükleyici/verileri temizle]
Sorumluk sizde kolay gelsin
Bazı sorunlar çözüm önerileri General mobile Discovery Sorun çözümleri bakabilirsiniz

Sueda Sueda WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 02.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / K
  • Meslek Bilgisayar Programcısı
  • Konum Malatya
  • Ad Soyad S** G**
  • Mesajlar 550
  • Beğeniler 223 / 118
  • Ticaret 25, (%100)
Bende aynı telefonu kullanıyorum. Sürekli donma ve yeterli hafıza yok hatası alıyorum
Yaklaşık 2 hafta önce telefonumun ekranı kırıldı ve telpaya bu problemlerin olduğunu da söyledim. Eğer garanti süresi dolmamışsa gönderin, ilgileniyorlar.

Tevfik Tevfik tevfik.org Kullanıcı
  • Üyelik 09.09.2012
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Satış Pazarlama
  • Konum Kayseri
  • Ad Soyad T** A**
  • Mesajlar 3627
  • Beğeniler 1125 / 1130
  • Ticaret 73, (%100)

ismail03 adlı üyeden alıntı

SD maid ile (rootluysa) bi taratın çözüm bulamadınız
Root uninstaller ile google arama ve gereksiz gördüğünüz uygulamaları önce yedekleyin kaldırın dikkatli olun
4GB alanda 180mb ve üstü alan varsa günceller normalde paket yükleyicisinde verileri temizle deyin [Ayarlar / uygulamalar/tümü /paket yükleyici/verileri temizle]
Sorumluk sizde kolay gelsin
Bazı sorunlar çözüm önerileri General mobile Discovery Sorun çözümleri bakabilirsiniz

Teşekkür ediyorum bunu deneyeceğim bir şekilde, herhangi bir sorun yaşar isem sizinle iletişime geçerim tekrar..

Sueda adlı üyeden alıntı

Bende aynı telefonu kullanıyorum. Sürekli donma ve yeterli hafıza yok hatası alıyorum
Yaklaşık 2 hafta önce telefonumun ekranı kırıldı ve telpaya bu problemlerin olduğunu da söyledim. Eğer garanti süresi dolmamışsa gönderin, ilgileniyorlar.

Benim aklımda iPhone 4s var, bakalım ilerleyen zamanlarda uygun bir ücret vererek üzerine temiz bir telefonla takasa girebilirim.

kişisel bloğ • tevfik.org
wmaraci
wmaraci

• Üyelik 28.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Konum Afyon
  • Ad Soyad I** Ç**
  • Mesajlar 2633
  • Beğeniler 344 / 487
  • Ticaret 12, (%100)

tevfikaktunc adlı üyeden alıntı

Teşekkür ediyorum bunu deneyeceğim bir şekilde, herhangi bir sorun yaşar isem sizinle iletişime geçerim tekrar..

Benim aklımda iPhone 4s var, bakalım ilerleyen zamanlarda uygun bir ücret vererek üzerine temiz bir telefonla takasa girebilirim.

Yardımcı olmaya çalışırım :D

Ek Olarak:

Sueda adlı üyeden alıntı

Telpa ve kvk kadar aç gözlü firma yok nasıl oldu da ücretsiz yaptılar şaşırdım :)

Sueda Sueda WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 02.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / K
  • Meslek Bilgisayar Programcısı
  • Konum Malatya
  • Ad Soyad S** G**
  • Mesajlar 550
  • Beğeniler 223 / 118
  • Ticaret 25, (%100)

ismail03 adlı üyeden alıntı

Yardımcı olmaya çalışırım :D

Ek Olarak: Telpa ve kvk kadar aç gözlü firma yok nasıl oldu da ücretsiz yaptılar şaşırdım :)

Cıks ücretsiz yapmadılar. İlk önce bana 600 TL fatura çıkardılar. Sonra 600 TL'lik telefona nasıl 600 TL fiyat veriyorsunuz diye 1 saat kavga etmem sonucu 180 TL'ye yaptırdım.

• Üyelik 28.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Konum Afyon
  • Ad Soyad I** Ç**
  • Mesajlar 2633
  • Beğeniler 344 / 487
  • Ticaret 12, (%100)

Sueda adlı üyeden alıntı

Cıks ücretsiz yapmadılar. İlk önce bana 600 TL fatura çıkardılar. Sonra 600 TL'lik telefona nasıl 600 TL fiyat veriyorsunuz diye 1 saat kavga etmem sonucu 180 TL'ye yaptırdım.

Şasirmadim :D telpa bu

MehmetTURK MehmetTURK Kronik Depresif Telefon Onaysız
  • Üyelik 05.04.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** T**
  • Mesajlar 924
  • Beğeniler 219 / 226
  • Ticaret 24, (%100)
32 GB Class 10 hafıza kartı alın hocam.Daha sonra cihazı rootlu değilse rootlayın ve uygulamaları hafıza kartına taşıyın.En kesin çözüm budur.Link2sd işinizi görecektir.Ancak root yapmak cihazı yazılımsal olarak garanti dışı bırakacaktır.Bilginize.

Ubeyd Ubeyd ubeyd değil ubeydullah Kullanıcı
  • Üyelik 27.08.2011
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Blog yazarı
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad U** Ö**
  • Mesajlar 370
  • Beğeniler 24 / 51
  • Ticaret 0, (%0)
düzenli ve dahi özenli kullanılırsa ve gerekli temizlik programları (clean master vb.) ile desteklenirse harika bi telefon.. bir yıla yakın zamandır kullanıyorum ve oldukça memnunum. onca uygulama yüklememe rağmen birkaç kez böylesi bir durumla karşılaştım ve bahsettiğim program vesilesi ile eski halini aldı

Bir Kişisel Blog Yazarı: adamkarga.net

• Üyelik 28.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Konum Afyon
  • Ad Soyad I** Ç**
  • Mesajlar 2633
  • Beğeniler 344 / 487
  • Ticaret 12, (%100)

4411 adlı üyeden alıntı

32 GB Class 10 hafıza kartı alın hocam.Daha sonra cihazı rootlu değilse rootlayın ve uygulamaları hafıza kartına taşıyın.En kesin çözüm budur.Link2sd işinizi görecektir.Ancak root yapmak cihazı yazılımsal olarak garanti dışı bırakacaktır.Bilginize.

32gb class 10 kartta kafayı yiyor :D 16gb en iyi sandisk iyi

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al