cnkymz
Araştır Dur !
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Kimya Mühendisliği
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ben HP Pavillion DV6 serisinden bir laptop kullanıyorum. Şahsen ısınma problemi çok ciddi değil. Elbette ısınıyor, fakat hararette yapmıyor. Şuana kadar ısınma probleminden şikayet etmedim, ki tasarım için uzun bir süre kullandım ve ciddi şekilde yorduğum zamanlar oldu. Fakat kapanma gibi veya ısınma kaynaklı arıza verme durumu yaşamadım.
Teknik servis ağınıda güç adaptörü girişi problemi için gönderdim bir keresinde. Kapından gelip alıyorlar ve İstanbul'a gönderiliyor. Öncesinde de telefon ile arıza kaydı oluşturuyorsun, 1 veya 2 gün içinde gelip alıyorlar. Benim laptop 1-1.5 hafta sonrasında gelmişti. Aynı zamanda sanırım yine HP'nin sitesinden takip edebiliyorsun laptop nerede, hangi işlemde gibisinden. Benim yaşadığım arıza ile 1.5 haftada çözüm uygun bir zaman dilimi gibi gelmişti. Çok rahatsız etmedi beni. Ama aciliyetin olduğunda ekstra bir işlem uygulanır mı bilemem. Çok sık arıza verir mi demişsin, 2.5 sene oldu sanırım ve sadece 1 kere gönderdim. Fakat kullanıcıya bağlı bir şey bu. Yani arıza vermesini birilerinin referansıyla zor ölçersin ki örneği ile de karşılaşmadım değil. Aynı serinin bir üst model laptopunda "kullanıcı kaynaklı" epey sorun yaşanmıştı. Nerede ve hangi koşullarda kullandığına bağlıdır biraz. Düzgün kullandığın takdirde hiç bir laptop arıza vermez. Sende bilirsin ki, bir şeyin tetiklemesi lazım, hiç bir şey durduk yere bozulmaz. Bozuk gelmesi haricinde ki onuda aldığın yerde çözersin.
Bununda örneği şöyle, ilk alırken laptopu eve getirdiğimde LAN kablosu takılı şekilde açmaya kalktığımda açmıyordu. 1 gün sonra geri götürdüğümde birebir değişim yapıldı, ama tabi bu mağaza taraflı bir durumdu.
Velhasıl, şuan gösterdiğin ürün güzel bir üründür. Rahatlıkla işlerini halledersin. Şahsen HP'ten yana kendi laptopum için bir sorun yaşamadım. Ama tekrar söylüyorum kullanıcı ile fazlasıyla ilgilidir bu durum :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
Batuhan
Kendine webmaster
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
TOSHIBA ve ASUS öneririm, bu fiyatlarda da iyi ürünleri var.
Ibolac
#php #mysql #wordpress
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
25, (%96)
4 arkadaşım Toshiba kullanıyor. Hepsi farklı modeller. Hepsinde de batarya ve ısınma problemi var. Tavsiye etmiyorum. HP Pavilion DV6 kullandım (şu anda üretimde olmayan bir model) Sadece son zamanlarda fan çok ses çıkarıyordu. Ne ısınma ne başka bir sorunla karşılaştım.
Oyun anlamında bakarsak piyasadaki her oyunuda takır takır oynuyorum.
Tüm PHP İşleriniz Yapılır # BOT # SCRIPT # EDIT
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Sistem Yöneticiliği
-
-
Ad Soyad
S** Ş**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Sakın ha! Alayım deme HP Pavyon serisinden. :) Toshiba ya da Asus al..
Youtube: NovaMobi Teknoloji
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Web
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Arkadaşımda hp pavilion serisinden var, sorun olduğunda kapıdan alıp kapıya bırakıyorlar ama ürünleri güzel değil. Bu özelliklerin altında Asus marka bir laptop alın, beğendiğiniz modelle eşdeğer kullanırsınız. Aynı özelliklerde olsa bile üretim farkı var. Belirtilen özellikleri tamamıyla kullanamıyorsunuz.
Tercihim Asus. Fiyat pahalı gelebilir ama sorunsuz kullanmak ve verdiğiniz paraya değmesini istiyorsanız tercihiniz bundan yana olsun.
iyi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
A** U**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Bulaşmanızı hiç tavsiye etmiyorum. Aldığınızda olmayabilir ama elbet birgün başınız ağrıyacak, bundan kaçış yok :) Isınma sorunu var, çok kötü.
Toshiba önerimdir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
girişimci, öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
pavilion hakkında en çok duyduğum şey kışın ev ahalisini senin odana toplayabilecek olduğu :D
ben packard bell kullanıyorum geçen sene bir samsung vardı elimde.karşılaştırma yaptığımda üretici kaynaklı pek çok şeyde packard bell'i samsungdan bile kaliteli buldum.
eğer 2000 tlye kadar bütçen varsa 1500 tlnin altına inme orada gerçekten ciddi bir sınır var ve 1 sene fark yaratır.yani 1300 tllik laptop alıp 2 sene adamakıllı kullanırsın veya 1600 tllik laptop alır 3 sene adam akıllı kullanırsın.
neyse uzatmadan efendim kısacası ben packard bell olmadı toshiba oda olmadı samsung öneririm.bunlarıda almayacak olursan garanti kapsamlarına iyice bak.ekran kartı en az 128 bit, i7 üçüncü nesil yerine i5 üçüncü nesil bi laptop bak derim.ufak bi fark için i7ye dünya para bayılma.