Ben HP Pavillion DV6 serisinden bir laptop kullanıyorum. Şahsen ısınma problemi çok ciddi değil. Elbette ısınıyor, fakat hararette yapmıyor. Şuana kadar ısınma probleminden şikayet etmedim, ki tasarım için uzun bir süre kullandım ve ciddi şekilde yorduğum zamanlar oldu. Fakat kapanma gibi veya ısınma kaynaklı arıza verme durumu yaşamadım.

Teknik servis ağınıda güç adaptörü girişi problemi için gönderdim bir keresinde. Kapından gelip alıyorlar ve İstanbul'a gönderiliyor. Öncesinde de telefon ile arıza kaydı oluşturuyorsun, 1 veya 2 gün içinde gelip alıyorlar. Benim laptop 1-1.5 hafta sonrasında gelmişti. Aynı zamanda sanırım yine HP'nin sitesinden takip edebiliyorsun laptop nerede, hangi işlemde gibisinden. Benim yaşadığım arıza ile 1.5 haftada çözüm uygun bir zaman dilimi gibi gelmişti. Çok rahatsız etmedi beni. Ama aciliyetin olduğunda ekstra bir işlem uygulanır mı bilemem. Çok sık arıza verir mi demişsin, 2.5 sene oldu sanırım ve sadece 1 kere gönderdim. Fakat kullanıcıya bağlı bir şey bu. Yani arıza vermesini birilerinin referansıyla zor ölçersin ki örneği ile de karşılaşmadım değil. Aynı serinin bir üst model laptopunda "kullanıcı kaynaklı" epey sorun yaşanmıştı. Nerede ve hangi koşullarda kullandığına bağlıdır biraz. Düzgün kullandığın takdirde hiç bir laptop arıza vermez. Sende bilirsin ki, bir şeyin tetiklemesi lazım, hiç bir şey durduk yere bozulmaz. Bozuk gelmesi haricinde ki onuda aldığın yerde çözersin.

Bununda örneği şöyle, ilk alırken laptopu eve getirdiğimde LAN kablosu takılı şekilde açmaya kalktığımda açmıyordu. 1 gün sonra geri götürdüğümde birebir değişim yapıldı, ama tabi bu mağaza taraflı bir durumdu.

Velhasıl, şuan gösterdiğin ürün güzel bir üründür. Rahatlıkla işlerini halledersin. Şahsen HP'ten yana kendi laptopum için bir sorun yaşamadım. Ama tekrar söylüyorum kullanıcı ile fazlasıyla ilgilidir bu durum :)