iPhone 6 ve iPhone 6 Plus'ların 32GB depolama alanına sahip modelleri Çin'de satışa çıktı. Fotoğraftan anlaşılabileceği üzere iPhone 6 Plus'ın dahili depolama alanı 31.5GB olarak görülüyor.



Apple’ın en güncel akıllı telefonları olan iPhone 6 ve iPhone 6 Plus modelleri, bilindiği üzere 32GB depolama alanıyla satılmıyor. 16, 64 ve 128GB dahili depolama alanı çözümleriyle gelen iPhone 6’ya ilişkin ortaya çıkan yeni bir fotoğraf oldukça şaşırtıcı.

Kullanıcıları daha yüksek depolama alanına teşvik etmek için ortadan kaldırılan 32GB, çoğu kullanıcının tepki göstermesine sebep olmuştu. Çin kaynaklı ortaya çıkan fotoğrafta iPhone 6 Plus modelinin 31.5GB depolama alanına sahip olduğunu ve 22.9GB alanın kullanılabilir boş alan olarak kaldığını görüyoruz.

Bu durum için yapılan ilk açıklama Apple’ın ilk etapta 32GB iPhone 6’lar ürettiği ancak sonra karar değiştirerek bu üretimden vazgeçtiği yönünde. Yani Çin’de satılan iPhone 6 ve iPhone 6 Plus modelleri sadece ilk etapta üretilen, sınırlı sayıdaki cihazı kapsıyor.



Kaynak : iPhone 6 ve iPhone 6 Plus 32GB Çin’de Satışa Çıktı