Üç gün boyunca durmaksızın Call of Duty: Modern Warfare 3 oynayan kocasının dikkatini çekmek isteyen bir kadın, kocasını internet üzerinden satılığa çıkardı.22/11/2011 16:30Call of Duty: Modern Warfare 3'ün çıkmasıyla birlikte rekorlar kırdığını sizlere önceki haberlerimizde belirtmiştik. Hem ilk gününde en çok satan oyun, hem aynı anda en çok online oynanan oyun, hem de beş gün içerisinde 775 milyon dolarlık gelirle eğlence sektörünün bir numaralı oyunu olan Modern Warfare 3'ün bir başka yönü daha ortaya çıktı.

Görünüşe göre Modern Warfare 3, milyonlarca oyuncu tarafından heyecanlı bir şekilde bekleniyormuş. Fakat bu beklenti aynı zamanda aile problemlerine de yol açıyor. Amerika'da 21 yaşındaki Alyse Baddley, 22 yaşındaki kocası Kyle Baddley'i Craiglist ismindeki internet sitesi üzerinden satılığa çıkardı.



Yemini suyunu verin yeter!

Bedava ürünler kategorisi altında ilan açan Alyse, kocasının bütün gün oyun oynamaya bayıldığını ve üç gün boyunca başından kalkmadan Modern Warfare 3 oynadığı için 22 yaşındaki kocasını satmaya karar verdiğini yazdı. Alyse ilanda "Yemek yemeyi ve oyun oynamaya bayılır. Her üç ila beş saat arasında yemeğini ve suyunu verirseniz rahatça yaşar. Sadece internete ve oyun için bir alana ihtiyaç duyar" şeklinde kocasını tanımlamış. Ayrıca takas da yapabileceğini belirtmiş.

İlanın yayılmasından sonra bunun tamamiyle bir şaka olduğunu, belki kocasının oyunun başından kalkmasına sebep olabileceğini belirten Alyse, ilanın yine de işe yaramadığını belirtiyor. Kocasını halen çok sevdiğini de ekliyor.

Kaynak