-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
S6 Edege Plus aldım 3 milyar vererek. Jelatini olmadığı için 200 TL ye orijinal clear view kılıfınıda aldım yanında. Sonra haberlerde denk geldim ki bu kılıf telefonla uyumsuzmuş ekranı çiziyormuş. Pek inanmadım 2-3 gün sonra ekrana baktığımda lekeler baya dikkat çekici halde gözükür haldeydi. yani %100 kılıftan kaynaklanan çizikler. Servisi aradım, Samsungu aradım biz değişim yapmıyoruz diyorlar. Sorumluluğu dahi üstüne almayan bir firma işte bunlar. Aldığıma alacağıma pişman oldum. Zaten servisi görseniz telefonu açsalar küfür etmedikleri kalıyor. isterseniz arayıp deneyebilirsiniz. Onun dışında tüketici haklarına gitsem paramı geri alabilir miyim napıcam şimdi ben yardımcı olur musunuz?
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Front End Developer
-
-
Ad Soyad
F** Ş**
-
-
-
Ticaret
60, (%100)
Şu samsung'dan vazgeçin artık hocam. Samsung bitti artık onların devri geçti.
Aldığınız ekran koruyucu ya da kılıf orjinal mi ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
kılıf orijinal işte hocam o yüzden servisin kabul etmesi gerek ama etmiyor. 200 tl lik önerilen s6 edge plus kılıfı. Orijinal jelatini piyasada yok hocam.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
Y** Y**
-
-
-
Ticaret
30, (%100)
Bi kaç delil niteliğinde, görüntü ve ses kayıtlarıyla hakem heyetine başvurursanız üç ay içinde paranızı iade alırsınız.
Yakında
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Grafik Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
76, (%100)
Android telefonlardan vazgeçmenin zamanı geldi.. Apple tavsiye ediyorum şarjdan memnunum ve hızı tartışılamaz :)
www.osmanlidavetiyeci.com
Psycho
<--! Am I Psycho? -->
Kat. Mod.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Emekçi
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Benzer bir durum arkadaşımın başına geldi, samsung ekranı ücretsiz değiştirdi. Telefonunuzu servise verin, değiştirsinler.
cudjex adlı üyeden alıntı
neden samsung alıyorsunuz ki :) samsung un tek derdi 3.dünya ülkelerini söğüşlemek. 3bin verdiğiniz ürünün usa fiyatına bakın:
Bahsettiğiniz şey AT&T'in kampanyası. Telefona AT&T ile birlikte sözleşme yaparak aylık 24 dolar vererek sahip oluyorsunuz. Benzerleri Türkiyede de var zaten. Git vodafone'a aylık 80 TL ekstra ücrete alırsın telefonu.
Hatalıysam telefon etme, idare et (?)