lostyazilim

Sizce; Apple mı, Samsung mu?

59 Mesajlar 11.085 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

Sinan Sinan Grana Kullanıcı
    • Üyelik 18.07.2011
    • Yaş/Cinsiyet 31 / E
    • Meslek Yazılım Geliştirme Uzmanı
    • Konum İstanbul Avrupa
    • Ad Soyad S** Y**
    • Mesajlar 3509
    • Beğeniler 1321 / 1320
    • Ticaret 97, (%100)
    Eğer bilgisayar alacaksam Apple, telefon alacaksam Samsung.

wmaraci
    reklam

JpnTr26 JpnTr26 EskişehirSpor! Kullanıcı
    • Üyelik 07.03.2012
    • Yaş/Cinsiyet 31 / E
    • Meslek Öğrenci
    • Konum Karabük
    • Ad Soyad Y** D**
    • Mesajlar 653
    • Beğeniler 319 / 175
    • Ticaret 3, (%100)
    Amacım polemik yada tartışma yaratmak değil, ancak Samsung hangi bakımdan 10 yıl önde merak ettim doğrusu :) Apple fanboy değilim kullandığım telefon Nokia marka ancak Apple yaptığı işletim sistemleri ile dünyada 1 numara.Kim ne derse desin en kararlı en akıcı ve sağlam işletim sistemi iOs.

Ayrıca Samsung'u yere göğe sığdıramayan arkadaşlar Android öncesine baksın.Zamanında kendi yaptıkları işletim sistemleri ortada. Bada Os tamamen hayal kırıklığıydı bunları unutmayın bence.
    mustafabenli

kişi bu mesajı beğendi.

WebColden WebColden WM Aracı Kullanıcı
    • Üyelik 16.04.2013
    • Yaş/Cinsiyet 27 / E
    • Meslek SEO Expert
    • Konum Balıkesir
    • Ad Soyad C** A**
    • Mesajlar 78
    • Beğeniler 64 / 14
    • Ticaret 1, (%100)

Vtcam adlı üyeden alıntı

O bir dünya markası .:)

Yanlış yerdesiniz hocam :) Sizi Arçelik mi Beko mu konusuna alalım . :D
    Simurg

kişi bu mesajı beğendi.

Scrite Scrite WM Aracı Kullanıcı
    • Üyelik 21.11.2012
    • Yaş/Cinsiyet 33 / E
    • Meslek SEM - İnbound Marketing
    • Konum İstanbul Avrupa
    • Ad Soyad S** G**
    • Mesajlar 747
    • Beğeniler 27 / 214
    • Ticaret 8, (%100)
    Bilgisayarda Sony, asus
    Telefonda Htc, samsung

Tercih ederim :)

wmaraci
    wmaraci

OzgurG OzgurG Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
    • Üyelik 14.08.2013
    • Yaş/Cinsiyet 26 / E
    • Meslek Meslek
    • Konum Adana
    • Ad Soyad Ö** G**
    • Mesajlar 172
    • Beğeniler 10 / 36
    • Ticaret 3, (%100)
    İkisininde çok iyi yönleri var.
    Apple'ı kullanırsanız fiyakanız olabilir. Çünkü milletimiz belli bir kısmı Apple'ı diğer cihazlardan daha pahalı olarak biliyor. Ama Samsung'u kullanırsanız her işinize yarar.

Ben Apple'yi tercih ediyorum. Neden? Çünkü Samsung'un cihazları büyük :D

Mrtcn Mrtcn PrismaCSI Kullanıcı
    • Üyelik 06.09.2013
    • Yaş/Cinsiyet 32 / E
    • Meslek Cyber Sec & Project Manager
    • Konum Ankara
    • Ad Soyad M** G**
    • Mesajlar 3356
    • Beğeniler 481 / 1987
    • Ticaret 10, (%100)
    teberlerin elinde iphone gördükçe appleden soğudum gittim samsung aldım sonra baktım herkesin elindede samsung

sonra dedim ki ben bununla niye uğraşıyorum hadi ben zenginim ama bunlar parayı nereden buluyor.(işin suyu çıktı en son ne çıkarsa alır oldum ve sonrasında note 2 de durdum)

parası olan istediğini alsın öyle sorana paran varsa istediğini al kardeşim banane diyip geçin olay basit

donanım yönünden bakarsak apple bi işe yaramaz samsung 4k video çekmeye imkan tanıyan note 3 duyurdu apple parmak izi tanıyan telefon yapmış banane yani daha iyi resim çekmek video çekmek dururken

FatihYilmazz FatihYilmazz Girişimci Kullanıcı
    • Üyelik 31.08.2013
    • Yaş/Cinsiyet 28 / E
    • Meslek Öğrenci
    • Konum Kahramanmaraş
    • Ad Soyad ** **
    • Mesajlar 98
    • Beğeniler 0 / 26
    • Ticaret 2, (%100)

Mrtcn adlı üyeden alıntı

teberlerin elinde iphone gördükçe appleden soğudum gittim samsung aldım sonra baktım herkesin elindede samsung

sonra dedim ki ben bununla niye uğraşıyorum hadi ben zenginim ama bunlar parayı nereden buluyor.(işin suyu çıktı en son ne çıkarsa alır oldum ve sonrasında note 2 de durdum)

parası olan istediğini alsın öyle sorana paran varsa istediğini al kardeşim banane diyip geçin olay basit

donanım yönünden bakarsak apple bi işe yaramaz samsung 4k video çekmeye imkan tanıyan note 3 duyurdu apple parmak izi tanıyan telefon yapmış banane yani daha iyi resim çekmek video çekmek dururken

Biraz fazla ağır eleştirmişsin sanki özellikle donanım konusunu iphone5s 64 bit ile geliyor ayrıca parmak izi okuyucusu çok önemli bir özellik.Retine ekranı ve A7 işlemcisini söylememe gerek yok zaten.

Mrtcn Mrtcn PrismaCSI Kullanıcı
    • Üyelik 06.09.2013
    • Yaş/Cinsiyet 32 / E
    • Meslek Cyber Sec & Project Manager
    • Konum Ankara
    • Ad Soyad M** G**
    • Mesajlar 3356
    • Beğeniler 481 / 1987
    • Ticaret 10, (%100)

FatihYılmaz adlı üyeden alıntı

Biraz fazla ağır eleştirmişsin sanki özellikle donanım konusunu iphone5s 64 bit ile geliyor ayrıca parmak izi okuyucusu çok önemli bir özellik.Retine ekranı ve A7 işlemcisini söylememe gerek yok zaten.

şu yönden bakmak lazım telefon ile konuşan bir insan parmak izini okutup ne yapacak apple bunu düşünmemiş sanırım telefon bu konuşmak mesajlaşmak ve internete girmek dışında ne yapılabilir.

-video çekilir
    -fotoğraf çekilir

bildiğiniz gibi çoğu insan telefonlardaki kameralar kaliteli olalı yanında fotograf makinası taşımıyor.sen gitmişsin parmak izi okuyucu takmışsın kamerasından özelliklerine kadar aynı işlemcisini biraz yükseltmişsin bataryası eskisi gibi mah degerleri düşük vs vs alırmısın şahsen almam

ama günümüzde hava atmak için alanlar olduğu sürece bu benim yazdıklarım zaten havada kalıcaktır. sırf mekanlarda hava atmak için araba anahtarı yanına apple telefon yada ürün çıkartmak moda oldu ülkemizde.

FatihYilmazz FatihYilmazz Girişimci Kullanıcı
    • Üyelik 31.08.2013
    • Yaş/Cinsiyet 28 / E
    • Meslek Öğrenci
    • Konum Kahramanmaraş
    • Ad Soyad ** **
    • Mesajlar 98
    • Beğeniler 0 / 26
    • Ticaret 2, (%100)

Mrtcn adlı üyeden alıntı

şu yönden bakmak lazım telefon ile konuşan bir insan parmak izini okutup ne yapacak apple bunu düşünmemiş sanırım telefon bu konuşmak mesajlaşmak ve internete girmek dışında ne yapılabilir.

-video çekilir
    -fotoğraf çekilir

bildiğiniz gibi çoğu insan telefonlardaki kameralar kaliteli olalı yanında fotograf makinası taşımıyor.sen gitmişsin parmak izi okuyucu takmışsın kamerasından özelliklerine kadar aynı işlemcisini biraz yükseltmişsin bataryası eskisi gibi mah degerleri düşük vs vs

ama günümüzde hava atmak için alanlar olduğu sürece bu benim yazdıklarım zaten havada kalıcaktır. sırf mekanlarda hava atmak için araba anahtarı yanına apple telefon yada ürün çıkartmak moda oldu ülkemizde.

Parmak izi güvenlik için çok iyi oldu.Telefon veya şifreniz birinin eline geçtiğinde marketten her şeyi alıyordu artık bu kesinlikle olmayacak.Her alışverişte parmak izi isteyecek.Pil süresi ise bir günü rahat dolduruyor bence yeterli.
    iPhone kamerası ile hiç resim çekmemişsin sanırım.Düşük ışık performansı kötüydü onun dışında süper bir kamerası var.Bu senede düşük ışık performansını biraz arttırmışlar.Özellikleri aynı demişsin de İOS 7 geldi daha ne kadar değişsin.:) Bence telefonun eleştirilecek yönü fiyatı.

mrzali mrzali WM Aracı Kullanıcı
    • Üyelik 11.07.2012
    • Yaş/Cinsiyet - / E
    • Meslek serbest
    • Konum Almanya
    • Ad Soyad ** **
    • Mesajlar 78
    • Beğeniler 1 / 4
    • Ticaret 0, (%0)

Süha Mete adlı üyeden alıntı

Mrzalı apple'ın samsung'a kıyasla dezavantajlarını söyler misin merak ettim. Özellikler webmasterlar için olanları.

Kisaca söyleyeyim > evdeki bilgisayarinla yaptigin tüm islemleri yapma imkanina sahipsin

wmaraci
    Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
    Site Ayarları
    • Tema Seçeneği
    • Site Sesleri
    • Bildirimler
    • Özel Mesaj Al