-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
teknisyen
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Merhabalar.Öncelikle konu doğru yerdemi emin değilim.Size bu sabah karşılaştığım kazıktan bahsedeyim,yaklaşık olarak 2006 dan beri ***** kullanıcısıyım adamların her türlü pisliğine gazlamasına eyvallah dedik ses çıkarmadık.Geçen online işlemler menüsünde gezerken -TiviBu Web- aboneliği gördüm müşteri hizmetlerini aradım konuştuk eğer aktif etmedi iseniz kesilmemiştir sorun yok denilip kapandı konu.Bu gün müşteri hizmetlerini farklı konu için aradım tahütlü 51 tl olan faturam 75 tl civarı geliyordu kıllandım bende içinde ne var ne yok diye sorma gereksinimi duydum.1 adet modem (kendim aldım bilgim dahilinde) bir edet te -TiviBu Web- aboneliği aylık 9tl. abonelik 2013 senesinde başlamış Tek şifre ile yapılmış herhangi bilim yok müşteri hizmetleri görüştük tek şifre ile alınmış siz kullanın kullanmayın bilgilendirme yapılmadan sizden kesilir ücret iadesi olmaz dendi.Neyse salı ilk iş tüketici mahkemesine gidecem bir dava süreci başlatalım arkadaşlara.
Bu arada *****'ten Uzak Durun çok kazıklarını yedim bu sondu
bana internet önerebilecek arkadaş varmı :D Süperonline nasıl ?
uzun oldu kusura bakmayın
editörlük hizmetleri,Film ve Dizi siteleri için codec işlemleri yapılır.
hcyasavul
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
TTnet - SuperOnline - Supernet(Vodafone) kullanmış biri olarak diyorum ki 3 firmadan da uzak durun, bir arkadaşım turknet kullanıyor ve gerçekten evine gittiğimde telefonuma arşiv indirip çıkıyorum üstelik aknsiz , kota çakallığıda yok, fiyatıda gayet uygun, altyapınızın desteklediği son hızı veriyorlar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştiricisi
-
-
Ad Soyad
I** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Bende de bi Superonline kazığı var.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Freelance
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
28, (%100)
Uydunet öneririm. Yakın bir arkadaşım kullanıyor tek kelimeyle efsane.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Web Developer
-
-
Ad Soyad
Y** T**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
***** her yerde kendini belli ediyor.
SuperOnline Vodafone Tavsiye ederim hocam ama alt yapı fiber ise
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
teknisyen
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Dostum farklı arayış içindeyim adamlar buldukça geçirecek anlasilan
hcyasavul adlı üyeden alıntı
TTnet - SuperOnline - Supernet(Vodafone) kullanmış biri olarak diyorum ki 3 firmadan da uzak durun, bir arkadaşım turknet kullanıyor ve gerçekten evine gittiğimde telefonuma arşiv indirip çıkıyorum üstelik aknsiz , kota çakallığıda yok, fiyatıda gayet uygun, altyapınızın desteklediği son hızı veriyorlar.
İncelemek lazım
Bizim burada uydu net yok olsa düşünmeden gecicem
YakupTekin adlı üyeden alıntı
***** her yerde kendini belli ediyor.
Aynen öyle dostum
SuperOnline Vodafone Tavsiye ederim hocam ama alt yapı fiber ise
TTNet i aradım 486 TL internet kapama bedeli istedi utanmadan.superonline ile görüştüm 120 TL karşılıyor :(
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Sunucu Yönetimi & Geliştirici
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Turknet .
şunuda şuraya bırakayım belki haberiniz yoktur
https://twitter.com/kotayahayir/status/858354618488815616 Servis sağlayıcıları AKN yerine 2000 li yıllardaki kotalı sistemi devreye sokmaya çalışıyor. Süpriz fatura görebilrsiniz.
Linux Server,Network(ipv4+ipv6) https://ahmetozer.org https://github.com/ahmetozer
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Web Developer
-
-
Ad Soyad
Y** T**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
hocam aynı durumda bende senin gibiyim *****'liyim TiviBu var kapatıcam ama Kapatma bedeli istiyorlar yapıcak birşey yok biraz daha beklicem
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
teknisyen
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
YakupTekin adlı üyeden alıntı
hocam aynı durumda bende senin gibiyim *****'liyim TiviBu var kapatıcam ama Kapatma bedeli istiyorlar yapıcak birşey yok biraz daha beklicem
Benim tahut 1.4.2018 de bitiyormus sözde TTNet gözümde bitmiştir bu saatten sonra.turknet inceledim 59 TL ye bulunduğum bölgede 150gb AKN 75gbit hız veriyor.***** li olmak oturup aglanilacak ismis
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Bilgi İşlem Personeli
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
70, (%99)
Geçenlerde ***** müşteri temsilcileri ile kavga ettim bende. 2 aylık fatura vardı birini şubeden diğerini ise online olarak evimden ödedim ancak faturalar ödenmemiş gözüküyormuş. Bir de diyorlar ki dekontları fax veya mail ile bize ulaştırın, incelenip 1 hafta içerisinde açılır dediler, bende "o zamana kadar internetim ne olacak" diye sorunca kapalı kalır dediler. Biraz sert yapınca da "kusura bakmayın farklı bir kişiyle karıştırmışız" diyorlar :D