lostyazilim
tr.link

TTNET Kazık Hikayesi

27 Mesajlar 4.132 Okunma
acebozum
tr.link

reaels reaels WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 12.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek .
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad K** K**
  • Mesajlar 550
  • Beğeniler 174 / 157
  • Ticaret 9, (%100)
3üde birbirinden kazık. nalet olsun ki kentsel dönüşüm mevzusu ülkemizde yaygın olmadığından uydu net tarzı fiber internetleri kullanamıyoruz.

wmaraci
reklam

dexter39 dexter39 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 16.08.2016
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek teknisyen
  • Konum Kırklareli
  • Ad Soyad S** K**
  • Mesajlar 331
  • Beğeniler 51 / 51
  • Ticaret 1, (%100)

EmreKRMN adlı üyeden alıntı

Geçenlerde ***** müşteri temsilcileri ile kavga ettim bende. 2 aylık fatura vardı birini şubeden diğerini ise online olarak evimden ödedim ancak faturalar ödenmemiş gözüküyormuş. Bir de diyorlar ki dekontları fax veya mail ile bize ulaştırın, incelenip 1 hafta içerisinde açılır dediler, bende "o zamana kadar internetim ne olacak" diye sorunca kapalı kalır dediler. Biraz sert yapınca da "kusura bakmayın farklı bir kişiyle karıştırmışız" diyorlar :D

bundan yaklaşık olarak 4-5 yıl öncede farklı vukatım var o zamanda adamlara 400 tl civarı bir bedel ödemiştim

reaels adlı üyeden alıntı

3üde birbirinden kazık. nalet olsun ki kentsel dönüşüm mevzusu ülkemizde yaygın olmadığından uydu net tarzı fiber internetleri kullanamıyoruz.

tahüt 400.xx gibi bir rakam cıkmasaydı yakmıştım *****i salı ilk iş türknetti.Anlaşılan 1.4.18 e kadar kullanıcaz şerefsizleri el mahkum
reaels EmreKRMN

kişi bu mesajı beğendi.

editörlük hizmetleri,Film ve Dizi siteleri için codec işlemleri yapılır.

CezaLet CezaLet WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 15.01.2012
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Dil Öğrencisi
  • Konum Muğla
  • Ad Soyad Y** K**
  • Mesajlar 1268
  • Beğeniler 418 / 276
  • Ticaret 15, (%100)
100 mb 200 gb akk 106 tl bir paket açtık öğrenci evinde bu sene başı. Hız 85 mb falan oluyor iyi gününde.

Bir gün okulda arandım, 10 tl tivibu ister misiniz dediler. Uydu yoktu evde tv gelicekti memleketten. İyi dedim uydu alıcaz nasıl olsa. 116 tl oldu fatura hoş güzel.

Bağlandı, kanallar arası geçiş yapmak için tuşa bastıktan sonra 3 saniye bekliyoruz. Sistemde kullandıkları mühendislerin kafasını s... O kadar yavaş. 0 yatırım. sanırsın 12 mb ram takmışlar cihaza. Seç izle bölümünde tüm filmler ücretli. 10 sene çıkan filmi ücretli görmüşlüğüm var. Anca şahan gökbakarın filmleri ücretsiz. Neyse dedik, 1-2 ay belgesel takıldık, bi baktık belgesel kanalları kapalı bigün. Film kanalları kapalı sadece ulusal kanallar açık şu an. Arıyorum soruyorum niye böyle diye, siz en alt paketteseniz dilerseniz 10 tl daha ekleyip sinema paketine geçirelim diyorlar. Evet geçirecekler orası belli. En başta böyle böyle olacak diye anlatmıyorlar ama.

Şaşırdık mı? Hayır. TTnet dedik geçtik. 10 seneden daha fazla ***** kullanıyorum. Şu süre bitsin seneye TTnete devam edeni ...

Öyle böyle. Şöyle şöyle.

ciko ciko r00t Kullanıcı
  • Üyelik 05.11.2015
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad C** T**
  • Mesajlar 419
  • Beğeniler 4 / 130
  • Ticaret 1, (%0)
TurkNet 100 Mbps + 150 AKN + 1000 Dk Her yöne = 59.99 TL.
Alt yapımdan dolayı 78 mbps alıyorum ben. Alt yapının durumuna göre 100 mbps'e kadar veriyor. Örneğin 24 görüyorsan 24 mbps alıyorsun 90 mbps görüyorsan 90 mbps veriyorlar. Diğer firmalar gibi 24 mbps = 70 tl 100 mbps = 150 tl demiyor. Tek fiyat :)

Kullanıyorum tek sıkıntı yok. (Allah bozmasın) :D

wmaraci
wmaraci

CezaLet CezaLet WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 15.01.2012
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Dil Öğrencisi
  • Konum Muğla
  • Ad Soyad Y** K**
  • Mesajlar 1268
  • Beğeniler 418 / 276
  • Ticaret 15, (%100)
Ayrıca daha önce de kazıklandıktan sonra tekrar öğrenci evinde ***** açmamızın sebebi taşındığımız dairenin içinde fiber kutusunun olması. Adamlar dairenin içine ***** fiber kutusu koymuşlar aaaa diyosun daha önce hiç görmedim uçurur bu neti hadi *****. Al uçurur :D :D Eşek yine eşek muhabbeti.

Öyle böyle. Şöyle şöyle.

ChesterFiel ChesterFiel WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 24.11.2015
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek İnşaat Teknikeri
  • Konum Samsun
  • Ad Soyad S** A**
  • Mesajlar 801
  • Beğeniler 86 / 274
  • Ticaret 7, (%100)
geçen ay 51 TL gelen fatura bu ay 90TL geldi :) *****TTT

• Üyelik 16.08.2016
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek teknisyen
  • Konum Kırklareli
  • Ad Soyad S** K**
  • Mesajlar 331
  • Beğeniler 51 / 51
  • Ticaret 1, (%100)

CezaLet adlı üyeden alıntı

100 mb 200 gb akk 106 tl bir paket açtık öğrenci evinde bu sene başı. Hız 85 mb falan oluyor iyi gününde.

Bir gün okulda arandım, 10 tl tivibu ister misiniz dediler. Uydu yoktu evde tv gelicekti memleketten. İyi dedim uydu alıcaz nasıl olsa. 116 tl oldu fatura hoş güzel.

Bağlandı, kanallar arası geçiş yapmak için tuşa bastıktan sonra 3 saniye bekliyoruz. Sistemde kullandıkları mühendislerin kafasını s... O kadar yavaş. 0 yatırım. sanırsın 12 mb ram takmışlar cihaza. Seç izle bölümünde tüm filmler ücretli. 10 sene çıkan filmi ücretli görmüşlüğüm var. Anca şahan gökbakarın filmleri ücretsiz. Neyse dedik, 1-2 ay belgesel takıldık, bi baktık belgesel kanalları kapalı bigün. Film kanalları kapalı sadece ulusal kanallar açık şu an. Arıyorum soruyorum niye böyle diye, siz en alt paketteseniz dilerseniz 10 tl daha ekleyip sinema paketine geçirelim diyorlar. Evet geçirecekler orası belli. En başta böyle böyle olacak diye anlatmıyorlar ama.

Şaşırdık mı? Hayır. TTnet dedik geçtik. 10 seneden daha fazla ***** kullanıyorum. Şu süre bitsin seneye TTnete devam edeni ...

Bende 2006 yıllarında çalışmaya başladım arkadaşlarla artık pişman oldum Allah'a havale ediyorum arkadaşları .ama öncesinde tüketici mahkemesi ne gidicem yanlarına bırakmam

ciko adlı üyeden alıntı

Alt yapımdan dolayı 78 mbps alıyorum ben. Alt yapının durumuna göre 100 mbps'e kadar veriyor. Örneğin 24 görüyorsan 24 mbps alıyorsun 90 mbps görüyorsan 90 mbps veriyorlar. Diğer firmalar gibi 24 mbps = 70 tl 100 mbps = 150 tl demiyor. Tek fiyat :)

Kısa bir inceleme yaptım paketler çok avantajlı

ChesterFiel adlı üyeden alıntı

TTNet ise inanırım yaparlar adamlar 4 sene ittirmis bana yeni farkına vardık

noop noop WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 25.09.2016
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Meslek domain alınır-satılır
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad M** S**
  • Mesajlar 688
  • Beğeniler 73 / 264
  • Ticaret 7, (%100)
fiber varsa fiber hizmeti sunan firmaya geçin.

fiber yoksa *****e devam.

***** kullanırken dikkatli olun. ıvır zıvır ek pakaetlerini hizmetlerini istemeyin. olabildiğince en yalın sadece internet paketini kullanın. karmakarışık paketler yapıp saçma sapan yerlerden fatura kesmeye çalışıyorlar.

başımdan geçen saçma bir ***** beceriksizliğini anlatayım.

geçenlerde bir arıza oldu mahallede. aradım genel arıza diyor bant kaydı. 10 gün geçti hala arızalı. tekrar aradım bir insan çıkmadı karşıma paso şuna bas şunu tuşla. siteden arıza kaydı oluşturdum. arıza sizden kaynaklı dediler. 86 lira karşılığında teknik ekip göndereceklermiş. bunu müşteri temsilcisi söyledi. işin ucunda para olunca bağlıyorlar temsilciye. durumu anlattım. sorunsuz çalışan internet mahallede *****in hat çalışması nedeni ile planlı kesilmiş olduğunu çalışmanın bitiminde düzelmediğini benim bir müdahalemin olmadığını. sesiniz gelmiyor sesimi duyabiliyor musunuz ayaklarına görüşmeyi bitirdi. bu da yeni numaraları. sesim gelmiyorsa o da *******un hatası değil midir? avea kullanıyorum sonuçta. bunları tekrar şikayete yazdım. pazartesi internet düzelmemiş olursa süperonline geçiyorum dedim. pazartesi ücretsiz bir ekip göndermişler eve. ekip beni aramamış evde kimse var mı gündüz sormamış. direk gelmiş kimseyi bulamadık demiş. sorunu kendim çözdüm. binadaki kablolardanmış. genel arıza olunca kablolarla oynamışlar bu internet neden yok diye.

hala *****teyim. malesef alternatif yok. mahallede fiber kablo yokmuş. süperonline da geçsem *******un alt yapısını kullanacaklar gene bunlarla muhatap olacağım bari direk olayım.
CezaLet

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 16.08.2016
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek teknisyen
  • Konum Kırklareli
  • Ad Soyad S** K**
  • Mesajlar 331
  • Beğeniler 51 / 51
  • Ticaret 1, (%100)

CezaLet adlı üyeden alıntı

ciko adlı üyeden alıntı

ChesterFiel adlı üyeden alıntı

noop adlı üyeden alıntı

fiber varsa fiber hizmeti sunan firmaya geçin.

fiber yoksa *****e devam.

***** kullanırken dikkatli olun. ıvır zıvır ek pakaetlerini hizmetlerini istemeyin. olabildiğince en yalın sadece internet paketini kullanın. karmakarışık paketler yapıp saçma sapan yerlerden fatura kesmeye çalışıyorlar.

başımdan geçen saçma bir ***** beceriksizliğini anlatayım.

geçenlerde bir arıza oldu mahallede. aradım genel arıza diyor bant kaydı. 10 gün geçti hala arızalı. tekrar aradım bir insan çıkmadı karşıma paso şuna bas şunu tuşla. siteden arıza kaydı oluşturdum. arıza sizden kaynaklı dediler. 86 lira karşılığında teknik ekip göndereceklermiş. bunu müşteri temsilcisi söyledi. işin ucunda para olunca bağlıyorlar temsilciye. durumu anlattım. sorunsuz çalışan internet mahallede *****in hat çalışması nedeni ile planlı kesilmiş olduğunu çalışmanın bitiminde düzelmediğini benim bir müdahalemin olmadığını. sesiniz gelmiyor sesimi duyabiliyor musunuz ayaklarına görüşmeyi bitirdi. bu da yeni numaraları. sesim gelmiyorsa o da *******un hatası değil midir? avea kullanıyorum sonuçta. bunları tekrar şikayete yazdım. pazartesi internet düzelmemiş olursa süperonline geçiyorum dedim. pazartesi ücretsiz bir ekip göndermişler eve. ekip beni aramamış evde kimse var mı gündüz sormamış. direk gelmiş kimseyi bulamadık demiş. sorunu kendim çözdüm. binadaki kablolardanmış. genel arıza olunca kablolarla oynamışlar bu internet neden yok diye.

hala *****teyim. malesef alternatif yok. mahallede fiber kablo yokmuş. süperonline da geçsem *******un alt yapısını kullanacaklar gene bunlarla muhatap olacağım bari direk olayım.

Bizim memleketimiz kadar dandik internet kullanan yok abi adamlar tepemize çıksalar haklılar , alternatif seçeneğimiz yok onlarda biliyor.adamlar 4 yıl her ay 9tl catur çutur kesmiş parayi,mahkemeye vercem dedim umrunda değil neti kapatın dedim 480.*** Gibi cayma bedeli çıkardı daha ......m kaçma bı yere diyor
CezaLet

kişi bu mesajı beğendi.

Engin07 Engin07 Engin ÖZTÜRK Kullanıcı
  • Üyelik 20.08.2012
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad E** Ö**
  • Mesajlar 1965
  • Beğeniler 700 / 560
  • Ticaret 36, (%100)
ahmetozer diğer firmaları bilmem ama SuperOnline açıklamasını yaptı, sınırsız normal paketlere ek ekonomik Kotalı paketler sunuluyor diye.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al