Caesar
ich bin /root
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
O** B**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Yasada bir açık var verdikleri çekte iade yerine geçiyor :) O yüzden çek olarak veren mevcut :D
>/dev/null 2>&1
Caesar
ich bin /root
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
O** B**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Yani çek de verse geri iade almış sayılıyor onu demek istedim. Yadaki açık bu illa nakit diye tutturamıyorsun.
>/dev/null 2>&1
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Yazılım Mühendisi
-
-
Ad Soyad
F** A**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Çek verdiğinde iade hakkının bittiği doğru değil. Çek verilirken nakit istediğinizi belirtirseniz kartınıza veya eldense elden ödeme yapıyorlar. Vps paketimi bile iki gün kullandım iade istedim vps paketlerinde iade yoktur dedi. Tüketici hakları dedim, hesabıma bakiye olarak puan yüklediler. Kredi kartıma iade istiyorum puan istemiyoruö dedim iki güne hesabıma geldi..
Komut
www.d-help.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
E-Ticaret Yöneticisi
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
29, (%100)
Resmi olarak tüm paketlenmiş gıda ürünleri hariç tüm ürünler 7 iş günü içerisinde (herhangi bir bahane olmaksızın ) iade alınmak zorundadır. 30 gün içerisinde birebir değişim hakkınız bulunmaktadır. 2 yıl içerisinde ürün aynı arızadan 3 defa servise giderse iade yada değişim hakkınız bulunmaktadır.
Ayrıca;
Söz konusu ithalatçı şirket ise ürünü 2 yıl boyunca temin edebilmek zorundadır. Söz konusu üretici şirket ise aldığınız ürünün 10 yıl boyunca yedek parçasını bulundurmak zorundadır.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Komut
www.d-help.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
E-Ticaret Yöneticisi
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
29, (%100)
Bunun herhangi bir şirketle alakası yok. Tavsiye tüketici haklarına şikayet edin küçük illerde valilik binalarında görev yaparlar. İstanbul gibi bir şehirdeyseniz bilemiyorum nerde olduklarını.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Bilgisayar Prog. / Webmaster
-
-
Ad Soyad
Ü** G**
-
-
-
Ticaret
53, (%100)
İnternet alışverişlerinde tüketici daha fazla korunur, internet almış olsaydınız iade biraz daha kolay olurdu, fakat gidip mağazadan aldıysanız, mal ayıp değilse, keyfi iade istiyorsanız, iade almanız zor. Kutu vs. de açılmış, hele ki hijyen ürünlerinde iade kesinlikle yapılmaz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Ne yaptığı belli değil
-
-
Ad Soyad
Y** Ç**
-
-
-
Ticaret
12, (%92)
İnternet sitesine mail at şubeye bildirim yapıyolar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Nothing
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Konudaki yorumları okumadım. Gerçek bildiğim tek şeyi sana söyleyeyim. VatanBilgisayar mağazasından almış olduğun ürün her ne olursa olsun aldığın gün iade edersen para iadesi, 15 gün içinde iade edersen 1 yıl geçerli çek veriyorlar. Aksi takdirde Vatan Müşteri Hizmetlerini aramanız gerekir.