-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
B** C**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
merhabalar benim kendi odamda wifi modem bulunmakta fakat günün büyük bir bölümünü daha rahat olduğundan evin salonunda kablosuz ağa bağlanarak geçiriyorum. sorunu daha önce yaşadığımda önce modemin admin panelinde kanalları değiştirdim ve sorun hallonmuştu ama artık bu da çözüm değil.
sorun şu:
modemin olduğu odada hız normal(13-14mbps). ama oturma odası ya da salona geçince hız 2-3mbps ye hatta 0 düşüp hiç bir şey yapamama sebep oluyor. ***** i aradım. santralden size gelen hız normal değerlerde gözüküyor modeminizin şirketini arayın dediler. zyxel marka wifi modem ve 160küsüt tl verip aldım 1- 1 buçuk ay önce. sizce sorunmodemdemidir? modem firmasının müşteri hizmetlerini mi aramalıyım? yoksa başka çözüm yolları var mı?
bir de sabah saatlerinde ilk yarımsaatlik 1 saatlikdilim içinde evin içinde her odadan erişim sorunsuz fakat daha sonra hız 0 a düşüyor ve laptop çekimi 5 üzerinden 3 e düşüyor(normalde 4 gösteriyor en ücra odada)
mesela dün oturma odasından sorunsuz girebiliyordum ama bugün internette gezinemiyorum o odada.aynı sorun 2 hafta önce de olmuştu ve kanal değiştirip sorunu çzömüştüm ama bu sefer halledemedim. yardımlarınızı bekliyorum. yepyeni modem o kadar para ödedik valla sıkıntı çekiyoruz
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / K
-
Meslek
Bilgisayar Programcısı
-
-
Ad Soyad
S** G**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
Wifinin hızını yükseltebilirsin. Sorun kalmaz diye düşnüüyorum
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
makale yazarı
-
-
Ad Soyad
O** E**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Bakabilirsin belki faydası olur
Kablosuz Modemlerde Anten Durumu Sinyal İlişkisi nedir konusunda faydalı bilgiler içeren bir haberi paylaşıyoruz. Kаblоsuz mоdеmlеrin bаzеn bаğlаntıdа sоrun çıkаrdıklаrınа vеуа mоdеmdеn uzаklаştıkçа bаğlаntının уаvаşlаdığınа şаhit оlmuşsunuzdur.
K
aynak
1 kişi bu mesajı beğendi.
https://blog-defteri.blogspot.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
makale yazarı
-
-
Ad Soyad
O** E**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
evet öyle
https://blog-defteri.blogspot.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Uygulama Geliştirme
-
-
Ad Soyad
N** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba,
Modemden ne kadar uzaklaşırsanız verim o kadar düşer sinyal kalitesiyle alakalı bir durum tabi ortamdaki diğer modemler veya kablosuz aletlerde bu durumu etkileyebilir. Modem üzerinden kanal ayarı yapabilirsiniz.(bir kanalda ne kadar az modem varsa verim atar) Veya anten değişiyorsa değiştirebilirsiniz (bazı modemlerde değişmeyebilir !)