Danci
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
TC
-
-
Ad Soyad
D** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Evet, arkadaşlar başlık her ne kadar heyecan verici olsada benim sorup öğrenmek istediğim bir şey var. Şimdi Windows 8 karşımıza yine farklı sürümlerle çıkış gösterdi. Ama benim aklıma takılan bir şey var.
Biz ev kullanıcıları için Windows 8 PRO'mu yoksa Windows 8 Enterprise'mi?
Sonuçta Windows 8 Enterprise gelişmişi ama yinede öğrenmek istedim sizin öneriniz nedir? Ben iki sürümede sahip olduğum için hangisini kuracağımı bilmiyorum. Daha önce hiç kullanım tecrübesinede sahip olamadım o bakımdan. :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Windows 8 PRO kur en azından ben onu kullanıyorum ama aralarında ne fark var dersen de
2 Dakika Adam Ol Desem "Kaç Dakikam Kaldı"diye Soracak İnsanlar Var...
Şener Şen
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Sistem Uzmanı
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Ev kullanıcısı için üretilmiş olan Enterprisedir ama Pro aciklari Enterprise göre daha az olan bir sürümüdür. Ayrıca normal xp, vista, win7 ye göre güvenlik acıkları oldukca fazladır fakat hız konusudan win8 diğer sürümlerini sollamaktadır. 7200rpm bir hdd'de acilis hızı ortalama 16sndir. Ssd ile dünya rekoru 6sndir. Win8 aciklari Microsoftun güncellemeleriyle hızla kapatilmaktadir. Bilgilerinize arz ederim.
Doly.com.tr=>Bilişim ve Teknoloji Hizmetleri | DolyBilisim.com=>Proje Bilgisayar Çözümleri