The Witcher serisinin mobil platformlara özel olacak The Witcher Battle Arena oyunu sonunda çıktı!

Tüm RPG aleminin en favori oyunlarından biri olan The Witcher, yaptıkları bu oyun ile RPG tarzının dışına çıkarak yapımlarına farklı bir tat katmış olacak! MOBA tadında olan ve üstelik hem Android hem de iOS için ücretsiz olarak hazırlanan oyunu uzun süredir bekliyorduk. The Witcher Battle Arena, sonunda marketlerdeki yerini de bugün almış oldu!

Oyunun tanıtımı geçtiğimiz yaz yapılmıştı ve duyurulduğunda farklı tarzıyla oldukça ses getirmişti. Hem mobil platformda olması, hem de MOBA özelliği taşıması gibi nedenlerle hayranları bir hayli heyecanlandırmış ve şaşırtmıştı.

CD Projekt Red ve Fuero Games tarafından iş birliği ile geliştirilen oyunda; Philippa, Saskia ve Zoltan gibi önceden de yer alan birçok karaktere rastlayabileceğiz.

Yapımcılar bu tarz oyunlarda sıkça görülen Pay2Win mantığını ortadan kaldırmak için ellerinden geleni yaptıklarını söylüyorlar. Witcher 3: Wild Hunt’ta gelecek olan 16 adet ücretsiz DLC’yi göz önünde bulundurduğumuzda, yapımcıların bu açıklamasına güvenebiliriz!

Kaynak: Witcher Moba Oyunu